Dette er en Mani Pedi-fejl, som du skal vide

Jakarta – Hvor ofte laver du neglepleje? Faktisk er det også vigtigt at opretholde sundheden for tånegle og hænder for at undgå helbredsproblemer, der kan opstå. Nogle helbredsforstyrrelser, der kan angribe neglene, for eksempel negle, der let er skøre og hurtigt knækker, koilonychia og clubbing søm.

Læs også: Kig på hvordan man forskønner negle

Der er mange måder, man kan gøre for at bevare sunde negle, hvoraf den ene er ved at lave neglepleje manicure og pedicure . Du bør dog vælge den bedste mani pedi placering med god kvalitet, så neglenes sundhed bevares. Udover at være sund, kan mani pedi behandling selvfølgelig få dine negle til at se mere attraktive ud.

Kend fejlene, når Mani Pedi

Manicure og pedicure Du kan gøre det i salonen eller derhjemme. Men før du udfører mani pedi, skal du kende nogle af disse forhold, nemlig:

1. Hold udstyr og fødder rene

Hvis du vælger at lave en mani pedi i en salon, skader det aldrig at sikre, at det mani pedi udstyr, der skal bruges, er rent. Glem heller ikke at sørge for, at dine fødder er rene, før du plejer dine tånegle.

2. Gør filer frem og tilbage

Generelt efter trimning og trimning af dine negle filer du kanterne eller spidserne af neglene, så neglene bliver glatte. Undgå at file søm frem og tilbage, foretag filningen i én retning for at undgå, at negle knækker hurtigt.

3. Rens negle fra olie

Normalt vil brugen af ​​fugtighedscreme til huden på hænderne medføre, at negledelen bliver udsat for fugtighedscreme. Vi anbefaler, at du renser dine negle, inden du plejer dine fingernegle og tånegle. Fedtede negle har svært ved at absorbere neglelak, når de bruges. Derfor er det vigtigt at bruge neglelak, før du udfører en mani pedi på dine negle og tånegle. Brug acetone før påføring base coat så olien på neglene kan gå tabt.

Læs også: Dette er grunden til, at pedicure er obligatorisk

4. Glem ikke baselakken

Vi anbefaler, at når du skal bruge neglelak, så glem ikke at bruge en base coat til at starte mani pedi. Brug base coat kan vedligeholde sunde negle, så de ikke direkte udsættes for neglelak, som kan ændre farven på neglene. Hvis du oplever ændringer i neglefarve eller negleform, så spørg straks om tilstanden af ​​din neglesundhed gennem applikationen at spørge lægen direkte om negleforandringer.

5. For meget neglelak

Det er bedst ikke at påføre for meget neglelak. Brug af for meget neglelak kan få neglelakken til at trænge ind i neglebåndene.

6. Brug ikke neglebåndsolie

For dem, der udfører mani pedi-processen derhjemme uafhængigt, bør du ikke glemme at bruge neglebåndsolie. Påføring af olie på neglebåndene kan hjælpe med at nære neglene. Brug neglebåndsolie om natten for optimale fordele.

Udfør neglebehandling derhjemme

Udover at forskønne negle, så hold dine negle rene og sunde, så dine negle forbliver sunde og stærke. Du kan lave neglepleje derhjemme ved at undgå vanen med at bide negle. Denne vane kan resultere i beskadigede negle, lige fra en ujævn tekstur til at gøre dig lettere syg, fordi bakterierne eller bakterierne på neglene hurtigt overføres til kroppen.

Læs også: 6 måder at bevare neglesundheden på

Glem ikke at blive ved med at spise nærende mad med protein og B-vitaminer, der er godt for neglenes sundhed. Du kan finde dette indhold i flere typer mad, såsom æg, laks, broccoli, kylling og spinat.

Reference:
Huftpost. Tilgået i 2019. 10 ting at passe på i Naik Salon
American Academy of Dermatology. Tilgået i 2019. Manicure og Pedicure Sikkerhed