Lille, men farlig, disse er 5 sygdomme forårsaget af bakterier

Jakarta - Infektioner, der opstår i kroppen, kan opstå på grund af forurening af vira, parasitter, svampe, til bakterier. Undervurder dog ikke sygdommen forårsaget af bakterier, for den er ikke mindre farlig end forskellige sundhedsproblemer, der opstår på grund af vira, svampe eller andre mikroorganismer.

Før du diskuterer sygdomme, der opstår på grund af bakterielle infektioner, skal du vide, hvordan disse små mikroorganismer er til stede og kommer ind i kroppen. Faktisk kan bakterier trænge ind i kroppen på mange måder, såsom forurenet mad eller drikke og direkte kontakt med en smittet person.

Det skal ikke undervurderes, alle sygdomme forårsaget af bakteriel kontaminering skal undersøges intensivt, så diagnosen og behandlingen er korrekt. Så hvad er de sygdomme, der kan opstå på grund af bakteriel forurening? Her er nogle af dem:

Læs også: Vær opmærksom, et overfyldt miljø er en faktor for overførsel af meningitis

  • Tværgående myelitis

Infektion og betændelse, der opstår i rygmarven, er kendt som tværgående myelitis. Denne betændelse kan forstyrre kommunikationen mellem nerveceller i rygmarven og resten af ​​kroppen. Denne sjældne sygdom påvirker sansning og nervesignaler under beskadigelse.

  • Tuberkulose

Den næste sygdom forårsaget af bakterier er tuberkulose eller tuberkulose. Denne sundhedssygdom er tilbøjelig til at angribe lungerne, men den udelukker ikke muligheden for at sprede sig og angribe andre kropsdele, såsom hud, knogler, nyrer, til hjernen. Denne sygdom er smitsom og livstruende.

Læs også: Skal vide, dette er forskellen mellem tuberkulose og tuberkulose i rygsøjlen

  • Sepsis

Ubehandlede infektioner har tendens til at forårsage alvorlige komplikationer, hvoraf en er sepsis. Når dette sker, formår bakterierne at sprede sig og inficere blodkarrene, hvilket får kroppen til til sidst at frigive sit immunsystem for at bekæmpe det. Men hvad der sker er det modsatte, denne immunitet skader organerne i kroppen. Hvis dette sker, eller der opstår septisk shock, er det ikke umuligt, at den ramte ikke længere kan hjælpes.

  • Leptospirose

Dette sundhedsproblem opstår på grund af bakteriel forurening leptospirer som ikke kun angriber mennesker, men også angriber dyr. Overførsel sker fra forurenet grundvand. Hvis den ikke behandles med det samme, kan leptospirose føre til komplikationer, såsom leversvigt, nyreskade, meningitis, til respirationssvigt.

  • Akut pyelonefritis

Bakterier, der angriber nyrerne, forårsager akut pyelonefritis. Dette kan få nyrerne til at svulme og blive beskadiget. Hvis det er kronisk, opstår nyreinfektioner gentagne gange. Denne tilstand begynder med en infektion i urinvejene. Bakterier kan trænge ind gennem urinvejene og vokse i blæren og derefter spredes til nyrerne.

Læs også: Hvordan man behandler urinvejsinfektioner fuldstændigt

Det var 5 (fem) sygdomme forårsaget af bakterier, som du har brug for at kende. Ikke sjældent opstår sygdommen uden at give symptomer, så du skal nøje kende din krops tilstand og genkende de mindste mærkelige ting, der sker. Tøv ikke med at spørge, fordi ansøgningen nu vil det gøre det lettere for dig at få en diagnose, medicin og udføre laboratorietjek. Så hvad venter du på, Hent Ansøgning hurtig!