3 kraftfulde frugter til at overvinde hovedpine

, Jakarta - Hovedpine er en af ​​de mest almindelige medicinske klager. De fleste mennesker oplever lidelsen flere gange i deres liv. Hovedpine kan ramme alle, uanset alder, race og køn.

Det oplyses, at næsten halvdelen af ​​alle voksne på verdensplan vil opleve hovedpine på et tidspunkt på året. Hovedpine kan være et tegn på stress, følelsesmæssig nød eller forårsaget af en medicinsk lidelse som migræne eller forhøjet blodtryk, angst eller depression.

Hovedpine, der opstår, kan forårsage andre problemer. En person, der har kronisk migrænehovedpine, kan for eksempel have svært ved at gå på arbejde eller i skole regelmæssigt. Derfor skal personen tage medicin og hvis det bliver værre, skal du søge læge.

Læs også: 4 vaner, der kan forhindre spændingshovedpine

Årsager til hovedpine

Smerten forårsaget af hovedpine kommer fra en blanding af signaler mellem hjernen, blodkarrene og nærliggende nerver. Særlige nerver i blodkarrene og musklerne i en persons hoved lever og sender smertesignaler til hjernen. Det er dog ikke klart, hvordan disse signaler oprindeligt blev aktiveret.

Almindelige årsager til hovedpine omfatter:

  1. Andre sygdomme

Dette kan omfatte infektion, løbende næse og feber. Hovedpine er også almindelig ved tilstande som bihulebetændelse, halsinfektioner eller øreinfektioner. I nogle tilfælde kan hovedpine være forårsaget af et slag i hovedet eller et tegn på et mere alvorligt medicinsk problem.

  1. Stress følelse

Hovedpine kan være forårsaget af stress og følelsesmæssig depression samt alkoholforbrug, overspringning af måltider, ændringer i søvnmønstre og indtagelse af for meget medicin. Andre årsager til dette omfatter nakke- eller rygbelastning på grund af dårlig kropsholdning.

  1. Miljøfaktor

Flere ting kan give dig hovedpine, herunder passiv tobaksrøg, stærke lugte fra husholdningskemikalier eller parfume, allergener og visse fødevarer. Stress, forurening, støj, belysning og skiftende vejr er andre mulige udløsere.

Læs også: Hovedet ofte svimmel? Gør disse 6 måder at overvinde det på

Kraftige frugter til at overvinde hovedpine

Hovedpine, der rammer nogle gange, kan være uudholdelig. Derfor er der flere frugter, der kan være effektive til at håndtere hovedpine, der opstår, nemlig:

  1. Melon

Melon kan være en frugt til at stoppe hovedpine. Grunden til, at denne frugt indeholder vand og højt kalium, så det kan reducere overskydende natrium og dehydrering i kroppen. En mellemstor melon kan også dække 16 procent af dit daglige væskeindtag.

Det nævnes også, at frugten kan hjælpe med at stabilisere insulinniveauet. Da lavt blodsukker er en udløser for hovedpine, kan mere magnesium hjælpe med at regulere dit blodsukkerniveau og reducere hovedpine.

  1. Kirsebær

Kirsebær inkluderer også frugt, der kan forhindre hovedpine hos nogen. Frugten indeholder væsker, der kan overvinde dehydrering. Derudover kan forbindelser i frugten omdanne nitrogenoxid i blodet, som kan beskytte hovedet mod hovedpine og migræne.

  1. Vandmelon

Ligesom før indeholder vandmelon en masse væske, der kan overvinde dehydrering i kroppen. Vandet i frugten indeholder vigtige mineraler, såsom magnesium, der kan forebygge hovedpine. Du kan spise denne frugt direkte eller behandlet efter din smag.

Læs også: 7 fødevarer, som migrænepatienter bør undgå

Det er nogle frugter, der kan overvinde hovedpinen, der angriber dig. Hvis du har en uudholdelig hovedpine, kan du bestille tid hos en læge på det sygehus du ønsker via appen . Metoden rækker kun til Hent Ansøgning i smartphone du!