Kan rygsmerter behandles med massage?

, Jakarta - Under en pandemi som denne udfører de fleste mennesker det meste af deres arbejde derhjemme. Dette gør nogle gange rygsmerter uundgåelige på grund af for meget stilhed foran en bærbar eller computer. Selvfølgelig leder du efter den mest effektive måde at overvinde disse problemer, så aktiviteterne ikke bliver forstyrret, ikke?

En måde, som mange mennesker gør for at overvinde problemet med taljen, er at lave en massage. Men kan massage behandle rygsmerter, der opstår og er tilladt af medicinske eksperter? Find ud af svarene på disse spørgsmål i den følgende diskussion!

Læs også: Typer af medicin mod rygsmerter, du har brug for at kende

Kan du slippe af med rygsmerter med massage?

Rygsmerter er en almindelig tilstand hos voksne. Denne lidelse kan opstå på grund af flere ting, såsom at løfte tunge vægte i den forkerte position, en mindre aktiv krop og oplever slid på knoglerne. Selvfølgelig kan dette forstyrre de daglige aktiviteter, der skal udføres. Men er det rigtigt, at massage kan løse dette problem i taljen? Her er anmeldelsen!

En undersøgelse viser, at massage udført af en professionel kan være den mest effektive måde at behandle rygsmerter på, især vedvarende problemer. Ikke få mennesker, der vælger at tage medicin til medicinske foranstaltninger for at lindre det, men i stedet forværre problemet. Derfor kan massage være den rigtige løsning uden at give andre dårlige effekter.

Her er nogle typer massage, der er velegnede til behandling af rygsmerter:

1. Neuromuskulær terapi

En af teknikkerne til at håndtere lændesmerter er ret effektiv til behandling af lændesmerter samt skader på blødt væv. Denne metode udføres ved at veksle koncentrerede niveauer af pres på muskelproblemområdet. Dette tryk udføres ved hjælp af knoerne, fingrene, op til albuerne og udføres i 10-30 sekunder.

Denne metode kan slappe af spændte og spændte muskler ved at frigive lagret mælkesyre og returnere den til blodbanen. I starten kan du føle smerte i et stykke tid. Herefter vil de opståede rygsmerter være meget reduceret og kan øge kroppens bevægelse inden for 24 timer. Endelig kan de daglige aktiviteter vende tilbage til det normale uden forstyrrelser.

Læs også: 5 årsager til rygsmerter, der ofte undervurderes

2. Svensk massage

En form for fysioterapi, der er populær i dag, kan være nyttig til at øge afslapning i kroppen og lindre smerter. Denne massage udføres ved at give en blid kraft til taljeområdet for at håndtere spændte muskler. Svensk massage blev valgt, fordi det kan give mental og fysisk lindring til en person. En professionel massager vil kombinere blidt håndtryk og muskelmanipulation ved hjælp af visse olier for at fremme restitution i det berørte område.

Har du spørgsmål vedrørende hvordan du behandler rygsmerter med massage, kan lægen fra klar til at give de bedste råd, der kan lade sig gøre. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning i smartphone som bruges dagligt for at få nem adgang relateret til sundhed!

3. Dyb vævsmassage

Denne teknik er den samme som svensk massage, forskellen er, at trykket påføres ikke kun på musklerne, men også på knoglerne. Denne metode kan hjælpe kroppen med at frigøre stramt bundne muskler og arvæv, der er årsagen til rygsmerter. Massagen kan være ubehagelig og smertefuld i flere dage. Denne metode er dog meget effektiv til at lindre smerter, der opstår i taljen.

Læs også: 10 Disse bevægelser kan overvinde rygsmerter

Det er diskussionen om rygsmerter, der kan overvindes med massage. Men hvis der efter et par massager og der ikke er nogen ændring i smerten, kan der være et større problem. Derfor er det bedre at konsultere en læge, så årsagen kan diagnosticeres først.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Undersøgelse: Massage hjælper med at behandle lænderygsmerter.
Massage og myoterapi. Tilgået 2020. Hvordan kan massage hjælpe med at behandle rygsmerter?