Disse er 7 tegn på et giftigt arbejdsmiljø

, Jakarta - Næsten hvert år magasin Formue offentliggør en liste over de bedste virksomheder at arbejde for. Hvorfor hedder den den bedste? Indikatorerne spænder fra gode lønninger og goder, gode kollegaer, til et behageligt arbejdsmiljø, der understøtter produktiviteten.

Men hvad med en dårlig arbejdsplads? Udtrykket er et arbejdsmiljø, der giftig eller giftig. Et miljø som dette, hvor jobbet, atmosfæren, menneskerne eller en kombination af dem alle gør os meget skuffede og deprimerede. Pas på, denne følelse af skuffelse eller depression kan forårsage alvorlige forstyrrelser i alle aspekter af livet, du ved.

Spørgsmålet er, hvad er tegnene på et giftigt arbejdsmiljø? Kom nu, se hele anmeldelsen nedenfor!

Læs også: Involveret i Office Drama, Resign or Just Abandon?

1. Chefer, der altid undervurderer

Bare fordi vores chef eller leder er i en højere position end os, betyder det ikke, at de har ret til at se ned på os. De har måske flere grader eller erfaring, men det betyder ikke, at de er bedre end os. Kort sagt, hvis de behandler os ulige, så er det tid til at genoverveje dine jobmuligheder.

2. Ledelses- og virksomhedsværdier er uforenelige

Et giftigt arbejdsmiljø kan også være karakteriseret ved kontorledelse, der ikke er i overensstemmelse med virksomhedens værdier. Når din chef taler dårligt om virksomheden eller sladrer om bestyrelsen, er der en god chance for, at der ligger et stort problem bag situationen.

Nå, med tiden kan dette problem være kendt af alle mennesker i virksomheden. Faktisk bør ledelse i virksomheden altid være i overensstemmelse med virksomhedens værdier og etik.

3. Angribende omdømme

Et giftigt arbejdsmiljø fyldt med få eller endda mange giftige kolleger eller chefer. Hvordan er kollegaer? giftig ? Mange ting kan beskrive det, men generelt angriber de ofte en persons omdømme.

Eksempler inkluderer at tale dårlige ting bag din ryg, sladre om dig selv, blive behandlet som om du var psykisk syg eller tvinge dig til at gennemgå en psykiatrisk undersøgelse. De kan også efterligne den måde, du går på, stemmer, gestikulerer eller håner dig, vores beslutninger bliver altid sat spørgsmålstegn ved, for at insinuere seksuelle ting.

Læs også: Vær forsigtig, det er 9 typer "giftmedarbejdere" på kontoret

4. Fuld af bøller

Et sikkert tegn på en giftig arbejdsplads er et kontormiljø fyldt med bøller eller bøller. Disse bøller nedgør og nedgør ofte andre omkring dem.

At have en kollega, der mobber meget, er foruroligende, og at have en chef, der mobber, er et stort tegn på, at du arbejder på en giftig arbejdsplads.

5. Liv og arbejde er ikke balanceret

Tager du ofte arbejde med hjem? Tjek e-mail, mens du er hjemme? Overarbejde på bekostning af det personlige liv? Eller kan du slet ikke holde ferie? Vær forsigtig, denne tilstand indikerer en ubalance mellem privatliv og arbejde.

Selvom mange af os nyder at arbejde hårdt, men når vores arbejde begynder at skære ind i det personlige liv, endda til det punkt, hvor vi reducerer lykke, så skal du være forsigtig. Husk, arbejde og liv uden for kontoret skal balanceres, så denne tilstand ikke forårsager fysiske og psykiske problemer.

6. Bliver ofte syg

Det er ingen hemmelighed, at konstant stress og mental stress kan have en negativ indvirkning på det fysiske helbred. Hvis du arbejder i et giftigt miljø, så bliv ikke overrasket, hvis stress ofte rammer.

Bliv ikke overrasket, hvis denne tilstand ofte gør dig syg. Husk, at giftige kontorer normalt ikke giver dig tid til at hvile eller komme dig efter sygdom.

Læs også: Uprofessionel kontorven? Genkend 5 tegn på vaner

7. Inkonsekvente og klare regler

Regler, der ikke er klare eller konsekvente, er ofte årsagen til tumult på kontoret. For eksempel får din kollega en lønforhøjelse eller forfremmes, når han eller hun udfører et arbejde eller fuldfører nøjagtig samme mål som dig. Du får dog overhovedet ingen påskønnelse, eller endda bliver irettesat for at sætte spørgsmålstegn ved det.

Uretfærdig behandling blandt medarbejderne og uklare regler i virksomheden kan give forskellige problemer. Denne tilstand kan føre til store magtkampe og unfair konkurrence blandt kolleger.

Nå, for dig, der har problemer på arbejdet, der udløser stress og forstyrrer daglige aktiviteter, kan du spørge en psykolog direkte gennem applikationen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en psykolog når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?



Reference:
Psykologi i dag. Tilgået 2020. Sådan genkender du et giftigt arbejdsmiljø og kommer ud i live
Psykologi i dag. Tilgået i 2020. Når arbejde er giftigt
Psykologi i dag. Tilgået 2020. De 5 advarselstegn på et giftigt arbejdsmiljø