Kencur kan behandle hoste hos babyer, virkelig?

, Jakarta - Kencur er en plante, der er nærende for sundheden, som stadig er i samme familie som ingefær. Almindelige mennesker kan være forkerte til at skelne mellem de to, fordi formen er næsten den samme. Selvom formen er den samme, har kencur og ingefær forskellige fordele. En af dem er behandling af hoste hos babyer.

Læs også: Børns appetitforstærker, her er 5 fordele ved Kencur

Kencur kan behandle hoste hos babyer, virkelig?

Kencur kan bruges som naturlig hostemedicin til babyer hos spædbørn over seks måneder. Hvis du vil give denne urtemedicin, er det bedre at diskutere det med din læge først. Årsagen er, at babyer, der kun er 0-6 måneder gamle, stadig skal indtage eksklusiv amning.

Saften af ​​dette kencur-vand er effektiv til at lindre hoste hos babyer. Ud over at lindre hoste, kan kencur udstøde slim hos babyer, når de hoster. Selve hosten vil få barnet til at få åndenød og føle ubehag i halsen. For maksimale resultater kan mødre give kencur-ekstrakt eller juice regelmæssigt for at lindre hoste hos babyer.

Udover at være i stand til at lindre hoste naturligt, omfatter andre fordele ved kencur for babys sundhed:

  • Forhindrer en kræsen baby på grund af træthed

Babyer bliver ofte nøjeregnende og græder, fordi de er trætte. Som et resultat bliver babyen stille og mindre aktiv. Hvis det er tilfældet, kan moderen overkomme det ved at give kencur juice som tilsættes mad eller babymælk for at genoprette den lilles udholdenhed, så den lille bliver spændt igen.

  • Øg appetitten

At give kencur juice kan også øge din lilles appetit. Barnets nedsatte appetit vil resultere i, at den Lille bliver doven til at spise og drikke, til sidst bliver barnet svagt og mindre aktivt. Mødre kan blande kencurjuice med lidt gurkemejejuice i mælk eller mad for at øge barnets appetit.

  • Øg udholdenhed

At give lidt saft af kencur-vand i mælk eller mad kan øge barnets immunforsvar. Faktisk kan det at give disse naturlige ingredienser regelmæssigt forhindre din lille i at blive angrebet af bakterier, vira, svampe eller parasitter. På den måde kan babyer være aktive og sunde uden nogen sygdom.

Læs også: Øg appetitten, find ud af 6 fordele ved Kencur for sundhed

  • Varm kroppen op

Kencur indeholder æteriske olier, der er meget gavnlige for babyer. Denne olie kan bruges til at opvarme barnets krop. Babyer er meget modtagelige for temperaturfald, og det kan være farligt for den lille. For at varme den lilles krop, kan moderen banke kencuren, indtil den er glat, og derefter presse vandet og fordele saften jævnt på barnets krop. På den måde vil barnet altid have det varmt og føle sig godt tilpas, og dermed undgå bøvl.

  • Oprethold hudens sundhed

En af egenskaberne ved kencur er at kunne holde babys hud glat og se ren ud. Under indtagelse af kencur er babyer heller ikke modtagelige for hudsygdomme. Babyer vil generelt være tilbøjelige til at skrælle hud og udslæt på huden, især i kindområdet. Ved at give kencur juice kan dette forebygges. Med regelmæssig administration er kencur-ekstrakt i stand til at opretholde sundheden for babyens hud.

Læs også: Forskellige naturlægemidler til kvinder

Brugen af ​​naturlige ingredienser såsom kencur er virkelig godt for helbredet. Det er dog bedre, før du giver dit lille barn dette naturlige middel, diskutere det med lægen først for at forhindre uønskede ting i at ske. Nå, hvis du har lavet naturlig behandling med kencur, men din lilles hoste ikke bliver bedre, så søg en læge med det samme, OK! Vent ikke, indtil symptomerne bliver værre. I dette tilfælde kan moderen diskutere direkte ved at lave en aftale med lægen på det valgte hospital igennem . Kom nu, Hent ansøgningen med det samme!