Kan Singapore-influenza påvirke voksne?

, Jakarta - Singapore-influenza er en type influenza, der skal holdes øje med. I de fleste tilfælde er Singapore-influenza mere almindelig hos småbørn end andre aldersgrupper. Singapore-influenza-tilfælde hos børn forårsaget af en virus enterovirus 71 og nogle gange coxsackievirus A16.

Denne virus findes normalt i afføring og kropsvæsker i næse og svælg. Nå, denne virus kan spredes fra en person til en anden gennem direkte kontakt med kropsvæsker (indånding af spytstænk, næsesekret, halsen på den syge) eller genstande, der er forurenet af den syges kropsvæsker.

Bemærkelsesværdig er Singapore-influenzaen forårsaget af en virus enterovirus 71. Fordi, kræver ofte behandling, fordi situationen er mere alvorlig. Faktisk kan det forårsage komplikationer til døden.

Hvad så med voksne, er det sandt, at Singapore-influenzaen kan inficere dem?

Læs også: 6 fakta du skal vide om Singapore-influenzaen

Angriber voksne, virkelig?

Fordi det er forårsaget af en virus, kan denne sygdom overføres til enhver til enhver tid. I teorien er det sådan, men en sygdom med et andet navn Hånd-, fod- og klovsyge (HFMD) er meget sjælden hos voksne.

Hvem har så størst risiko for at få Singapore-influenzaen? Når det kommer til alder, påvirker Singapore-influenzaen småbørn mere. Det betyder dog ikke, at voksne er immune over for denne sygdom. Så hvad er grunden til, at voksne sjældent får Singapore-influenza? Årsagen er enkel, immunsystemet hos voksne er optimalt sammenlignet med småbørn.

Men når immunsystemet ikke er primet og har dårlig personlig hygiejne, kan voksne også få denne sygdom. Årsagen er, at dette kan give flere muligheder for virussen til at inficere kroppen.

Ikke nok med det, voksne, der er i kontakt i lang tid med mennesker med Singapore-influenza, er også meget udsatte for at pådrage sig denne sygdom.

småbørn eller andre mennesker, der ofte er på offentlige steder, er også modtagelige for denne sygdom. Dette skyldes, at Singapore-influenza er en smitsom sygdom, så hvis dit lille barn eller du er i kontakt med mange mennesker i lang tid, vil risikoen for at få denne sygdom være endnu højere.

Læs også: Børn tisser ofte, mødre er forsigtige med Singapore-influenza

Kend symptomerne

Når et barn er inficeret med denne virus, vil Singapore-influenzasymptomer normalt dukke op en uge efter eksponering. Men nogle gange kan inkubationsperioden for virussen også vare i 3-6 dage, før den viser symptomer. Nå, her er de symptomer, som syge kan føle.

  • Et rødt udslæt, der nogle gange blærer og fyldes med væske, vises på håndflader, fodsåler og balder.

  • Feber.

  • Hoste.

  • Smertefulde kræftsår vises på indersiden af ​​kinder, tunge og tandkød;

  • Mistet appetiten.

  • Ondt i halsen.

  • Mavesmerter.

  • Barnet vil være nøjeregnende.

De fleste tilfælde af Singapore-influenza hos børn begynder med udseendet af feber. Derefter, efter en dag eller to, opstår der kræftsår eller sår omkring tandkødet, tungen og de indre kinder. Nå, det er det, der får dit lille barn til at have smerter, når de spiser, drikker eller synker. Derefter vil der i løbet af de næste to dage normalt dukke et udslæt på håndflader, fødder og balder.

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!