På denne måde slipper du af med dine smerter under graviditeten

, Jakarta - Det er ikke nemt at være gravid. En af de største udfordringer er de smerter du mærker, når din mave bliver større. At opleve ømhed under graviditeten er næsten uundgåelig for enhver kvinde. Der er mange faktorer, der forårsager dette, lige fra vægtøgning til påvirkning af hormoner, der afslapper muskler og ledbånd i alle dele af kroppen, som alle kan gøre dig let træt under graviditeten.

For at genoprette din komfort under 9 måneder af graviditeten skal du håndtere smerter under graviditeten på følgende måder:

1.Varmt brusebad

Den første måde du kan gøre for at overvinde smerter under graviditetener at tage et varmt bad. Varme bade har længe været anset for at have mange sundhedsmæssige fordele, herunder lindring af smerter under graviditet. Der er endda et udtryk'varmeterapi' for at beskrive, hvordan man lindrer en skade eller smerte med varmt vand. Mens du bruser med varmt vand, så stræk lidt ud. Denne metode vil øge muskelfleksibiliteten og lindre ømhed.

2.Langsom kropsmassage

Udover at tage et varmt bad er et andet nemt trick til at håndtere ømhed under graviditeten selvfølgelig ved at massere din krop. Denne massage kan muligvis lindre de smerter, du føler. Du kan gå til et særligt massagested for gravide eller af praktiske årsager, bed din mand om at hjælpe med at massere den del af din krop, der føles øm.

3.Bær en speciel mavestøtte til gravide kvinder

Denne mavestøtte fungerer til at holde belastningen centreret på den gravides mave, startende fra ryggen og det nederste bækkenområde, så den ikke belastes for meget af den voksende mave. På den måde vil du ikke føle dig øm mere. Gravide kvinder, der stadig er aktive, rådes til at vælge barselsbælte (formet som et bælte), fordi den er meget praktisk at bruge hele dagen på kontoret. Men der er også dem, der føler brugen barselsbælte eller prænatal vugge (i form af bukser) eller støttesele (bælte, der støtter mave, bækken og ryg på samme tid) er mere behageligt.

4.Prøv regelmæssig motion

Træn let motion regelmæssigt, så blodcirkulationen hos gravide forbliver god og jævn. Du kan dyrke sport for gravide, såsom gåture hver morgen eller aften, svømning, yoga eller motion for gravide. Ud over at være i stand til at overvinde smerter under graviditeten, kan regelmæssig motion også lette din normale fødselsproces senere, du ved.

5.Side søvn

Du kan også slippe af med smerter under graviditeten ved at justere din sovestilling ordentligt. Det anbefales at sove på siden uden at involvere ryggen overhovedet. Sørg også for, at det ene eller begge knæ er bøjet. Læg en pude mellem dine knæ eller andre kropsdele under maven, så din sovestilling er mere behagelig.

Denne ømhed er faktisk naturlig for alle gravide kvinder med en svangerskabsalder på mere end 6 måneder. Der er dog intet galt i at prøve de 5 tips til at overvinde smerter under graviditeten ovenfor for din bekvemmelighed indtil fødselsdagen. For at finde ud af andre graviditetstips, spørg direkte med en ekspertlæge gennem applikationen . Alle læger tilsluttet i appen den er klar til at svare 24/7. Mere end det, kan du også nyde tjenesten Apotek levering at opfylde alle medicinske behov uden at forlade huset. Hvad venter du på? Få alle fordelene for dit helbred vedHentAnsøgning nu på Google Play og App Store!

LÆS OGSÅ: For kvinder, tjek disse 4 måder at øge fertiliteten på