Effektiv til at sænke kolesterol, denne mad skal prøves!

, Jakarta - Kolesterol er en kompleks forbindelse, der produceres af kroppen i leveren, og resten udefra, såsom i fødevarer, der er nyttige for kroppen. Der er 2 (to) slags kolesterol, nemlig LDL (Lipoprotein med lav densitet) som også er kendt som dårligt kolesterol, som er skadeligt for kroppen og HDL (High Density Lipoprotein) som forhindrer dårligt kolesterol i at sætte sig og ikke skader kroppen. Dårligt kolesterol er årsagen til åreforkalkning, nemlig forkalkning og hærdning af væggene i blodkarrene. Hærdning af blodkarrene, især kranspulsårerne, vil blive smalle og blokere for strømmen af ​​blod, der strømmer i dem. Dette vil øge risikoen for koronar hjertesygdom (CHD).

Kolesterol funktion

Kolesterol er også nødvendigt af mennesker til at bygge cellevægge og lave hormoner. Kolesterol er også en vigtig komponent til fremstilling af galdesyrer, steroidhormoner og D-vitamin. Som for normalt kolesterol er det <200 mg/dl for total kolesterol, 50 mg/dl for gode niveauer (HDL-typen, der hjælper med at fjerne fedt fra blodet).

10 fødevarer til at sænke kolesterol

For dem af jer, der har højt kolesteroltal, skal du indtage disse 10 fødevarer, der har vist sig at være effektive til at sænke kolesterol. Her er en liste over 10 kolesterolsænkende fødevarer nedenfor, som du nemt kan finde på markeder eller supermarkeder.

1. Brune ris

Brune ris indeholder B-vitaminer, selen, magnesium og phytonutrients. Brune ris kan bruges til at sænke fedtindholdet i blodet. Det høje fiberindhold i brune ris vil også hjælpe med at sænke blodsukkeret.

2. Hvede

Hvede er et nærende korn som en kolesterolsænkende. Kolesterolniveauet i blodet kan sænkes ved at spise hvede.

3. Spinat

Spinat er en grøntsag, der sænker kolesterolniveauet i kroppen. Spinat kan koges som suppe eller laves til juice. Det anbefales at spise en skål spinatsuppe eller et glas juice hver dag, udover kolesterol er spinat også en kraftig høj blodsænkende mad.

4. Selleri

Selleri grøntsager indeholder høje antioxidanter kendt som planter, der kan forhindre LDL oxidation. Selleri kan spises i form af en suppe, eller røre, eller det kan være i form af juice.

5. Bønner

Et glas kikærtejuice hver dag vil hjælpe med at sænke LDL, triglycerider og dårligt kolesterol.

6. Sojabønne

Sojabønner og andre præparater såsom tofu, tempeh, sojamel, nutrela, nuggets, og sojamælk er kraftfulde kolesterolsænkende fødevarer. Sojabønner indeholder isoflavin, som undertrykker dårligt kolesterol (LDL), så det ikke udvikler sig.

7. Nødder

Nødder som cashewnødder, mandler, valnødder eller grøntsager såsom lange bønner for eksempel indeholder flerumættede fedtsyrer, som er gode til at sænke kolesterol. Lange bønner vil indeholde masser af fibre, som sænker hastigheden og mængden af ​​kolesterolabsorption i maden. Indtagelse af nødder på regelmæssig basis vil sænke kolesterolniveauet.

8. Solsikkefrø

Herunder kolesterolsænkende fødevarer, fordi de indeholder steroler, der vil reducere højt kolesteroltal. Normalt lavet snacks i form af "kuaci".

9. Omega 3 fisk

Fisk, der indeholder omega-3 fedtsyrer såsom makrel, sardiner, tun, ørred, makrel og laks vil sænke det dårlige kolesterol.

10. Laks

Laks vil sænke dårligt kolesterol (LDL) og triglycerider. For at kolesterolet ikke stiger, undgå at lave mad med olie, brug ovnen eller brænd for at reducere brugen af ​​olie. Laks har omega-3 for at sænke det dårlige kolesterol (LDL).

Du kan inkludere 10 lister over fødevarer, der kan sænke kolesterol i kroppen i den daglige kost. Udover det, kan du også spørge mere om mad til at sænke kolesterol til en ekspert læge gennem en sundhedsansøgning . Med denne applikation kan du stille spørgsmål eller bare diskutere via e-mail snak, stemme eller videoopkald med den valgte læge. Derudover kan du købe forskellige slags medicin igennem smartphone med service Apotek levering, meget nemt er det ikke?. Hentapps i App Store eller Google Play.

LÆS OGSÅ: 5 LETTE MÅDER AT SÆNKKE KOLESTEROL