Hvordan bliver man hurtigt gravid efter curettagen?

, Jakarta - Hos kvinder, der er gravide, skal sundheden virkelig opretholdes, så fosteret ikke forstyrres. Imidlertid kan forstyrrelser hos fosteret nogle gange ikke være relateret til moderens helbred. Derudover kan det også få en gravid mor til at opleve en spontan abort.

Når man oplever en abort, vil der generelt blive foretaget en curettage, som er nyttig til at rense de rester af graviditeten, der er tilbage i kvindens livmoder. Dertil kommer ikke få kvinder, der ønsker at blive gravide igen efter en spontan abort, fordi de måske har ventet for længe. Så hvordan bliver man hurtigt gravid efter curettage? Her er nogle måder!

Læs også: Efter at have oplevet en abort, er det nødvendigt at gennemgå en curettage?

Måder at blive gravid hurtigt efter at have oplevet curettage på grund af abort

Mange mennesker bekymrer sig om graviditet efter en abort. Det vil dog ikke påvirke kvinders fertilitet i fremtiden. Selvom dilatations- og curettage-procedurerne kan påvirke graviditetsraten, er succesraten for at bære et foster igen stadig meget høj.

Efter at have gennemgået curettage-processen, prøv at vente i to uger og besøg gynækologen for at sikre genopretningshastigheden fra livmoderens tilstand. Efter at kroppen kan komme sig helt, kan moderen prøve alle de effektive måder at få barnet tilbage på. Men de fleste medicinske eksperter anbefaler at vente mindst tre menstruationscyklusser. Sørg desuden for, at moderen også er fysisk og psykisk klar.

Selvom curettage-metoden kan påvirke en kvindes reproduktive sundhed, er der flere måder, du kan gøre for at øge dine chancer for at blive gravid snart. Derudover kan denne metode også sikre, at den graviditet, der opstår, forbliver sund. Her er nogle metoder, der kan anvendes til at blive gravid hurtigt efter at have oplevet curettage:

  1. Forbrug af folinsyrerige fødevarer

En måde at blive gravid hurtigt efter at have fået en curettage er at spise flere fødevarer, der er rige på folinsyre. Disse næringsstoffer kan hjælpe kroppen med at producere røde blodlegemer og barnets hjerneudvikling. Hvis folinsyre tages før og under graviditeten, kan det forhindre fosterskader hos barnet. Sørg derfor for, at moderen indtager flere fødevarer med dette indhold.

Læs også: Kan anatomisk patologi bruges i medicinsk curettage?

  1. Spis sund mad

At sikre, at kroppen altid spiser sund mad er meget vigtigt for kvinder, der forsøger at blive gravide. Nogle fødevarer afledt af mejeriprodukter kan hjælpe kroppen til at være bedre forberedt til graviditet ved at øge calcium- og proteinniveauet. Prøv derfor at indtage mere mælk, nødder, frugter og friske grøntsager.

  1. Implementering af et graviditetsprogram

Ethvert par, der ønsker at få en baby med det samme, er forpligtet til at lave et graviditetsprogram, så det bliver mere vellykket. Efter at have udført curetten, prøv at bede lægen om at lave dette program i detaljer. Hvis ventetiden efter kurettage er afsluttet, kan graviditetsprogrammet sættes i gang med det samme. Sørg også for at være opmærksom på de tabuer og anbefalinger, lægen anbefaler.

  1. Hyppigere intimitet

Det, der skal gøres for at opnå graviditet, er at have sex. Uden at gøre dette, vil graviditet helt sikkert ikke forekomme. For at chancerne for at blive gravid kan øges, så prøv derfor at gøre det oftere. Sørg desuden for ikke at gå glip af den frugtbare periode, så chancerne er bedre.

Ved at anvende alle disse måder at blive gravid hurtigt på, håber man, at moderens og partnerens ønsker snart kan imødekommes. Så de følelser, der opstod før abort, kunne dukke op igen og udløse fælles lykke. Det kan også øge passionen og entusiasme for aktiviteter.

Læs også: 5 fakta om abort, som du skal vide

Mødre kan også spørge om, hvordan man hurtigt bliver gravid efter en curettage og et effektivt graviditetsprogram hos en gynækolog fra kl. . Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone der bruges dagligt for at få nem adgang til sundhed.

Reference:
First Cry Parenting. Tilgået 2020. Graviditet efter D&C – Hvor længe skal du vente?
NCBI. Hentet 2020. Påvirker dilatation og curettage fremtidige graviditetsresultater?