Ignorer ikke, disse er 5 årsager til hårtab i dine 20'ere

, Jakarta - Normalt opleves hårproblemer ofte af folk, der er gået ind i en alder af over 35 år. Men i dag er der faktisk mange unge, der oplever problemer med deres hår. De fleste klager over, at deres hår bliver tyndere, flækker eller oplever for tidlig skaldethed på grund af hårtab.

Hår er en af ​​de faktorer, der øger selvtilliden for nogle mennesker, især unge. Dette får hårtab til at være noget af et problem for nogle mennesker.

Hvis du endnu ikke er fyldt 30 år, men oplever alvorligt hårtab, bør du være opmærksom på nogle af årsagerne til hårtab i 20'erne.

1. Stress

Når man kommer ind i en alder af 2 er en tid, hvor en person oplever ændringer i sit liv. De skiftende faser af livet får nogle gange en person til at opleve stress. Dette kan være årsagen til, at unge mennesker oplever alvorligt hårtab. Når du oplever stress, forstyrrer det hormonerne i hårets sundhed. I stedet lærer du at kontrollere dine følelser, hvile nok og holde stress væk, så du kan undgå hårtab og for tidlig skaldethed.

2. Hormoner og genetik

Andre årsager, der påvirker hårets sundhed, er hormonelle og genetiske faktorer. Især for mænd kan hormonet dihydrotestosteron få dig til at opleve hårtab tidligt. Dette hormon udløser hårtab hos mænd, fordi det spiller en rolle i at regulere hårsækkene. Ud over hormoner kan genetik være årsagen til hårtab. Men bare rolig, du kan overkomme hormonelle og genetiske problemer med hårpleje fra en tidlig alder.

3. Mangel på næringsstoffer i kroppen

Mangel på ernæring og ernæring i din krop kan forårsage hårtab i en ret ung alder. Sådan vedligeholder du et sundt hår ved at opfylde behovet for omega 3 og jern i kroppen, så du undgår problemet med hårtab. Du kan spise nødder, laks eller tun for at imødekomme behovet for omega 3 i din krop. I mellemtiden kan du spise spinat, rødt kød og æg for at dække jernbehovet. En sund kost kan forhindre hårtab.

4. Rygning

Rygning er en vane, der kan skade håret. Nikotinindholdet i cigaretter påvirker blodcirkulationen i kroppen. Nikotin gør blodgennemstrømningen smallere og blokerer blodgennemstrømningen til hovedet. Hårvæksten vil blive forstyrret, fordi hovedbunden ikke får ordentlig næring.

5. Mad

Hvis du ofte spiser fastfood eller junkfood Chancerne er, at du vil opleve hårtab i en tidlig alder. Indtagelse af fastfood gør, at din krop ikke får de næringsstoffer og næringsstoffer, den har brug for til et sundt hår.

At spise sundt og fyldt med næringsstoffer er faktisk nødvendigt for at bevare dit helbred, inklusive hårsundhed. Glem ikke at pleje dit hår, så det forbliver vågent og undgår hårtab. Brug appen at spørge lægen direkte om dine hårsundhedsproblemer. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også:

  • Gør disse 4 måder at behandle tørt hår på
  • Hold håret sundt med disse 3 nemme måder
  • 5 tips til pleje af tyndt hår