Lipom vises i kroppen, hvad skal man gøre?

, Jakarta - Udseendet af en klump i den ene del af kroppen får nogle mennesker til at føle sig nervøse for at bekymre sig. Faktisk indikerer en klump, der vises på kroppen, ikke nødvendigvis en farlig helbredstilstand. Det kunne være, denne tilstand er et tegn på et lipom på kroppen.

Læs også : Lipoma, Fra Tumor, hvis det kan være ondartet

Lipomer er fedtklumper, der kan forekomme på flere dele af kroppen. Lipomer har en meget langsom udvikling mellem hud- og muskellagene. En person kan have mere end et lipom. Selvom det ikke er farligt, men nogle mennesker med lipomer føler ubehagelige forhold. Nå, se den fulde anmeldelse for behandling af lipomer på kroppen.

Genkend symptomerne på Lipoma

At finde en klump på en del af kroppen får helt sikkert mange mennesker til at bekymre sig om deres helbred. Faktisk indikerer ikke alle klumper, der vises på kroppen, en farlig tilstand. Lipom er en tilstand, der forårsager klumper på kroppen.

Lipom er en meget almindelig tilstand. Lipoma i sig selv kan forekomme i flere dele af kroppen, såsom nakke, ryg, lår, mave, skuldre og endda baghovedet. Følgende er symptomerne på en klump forårsaget af et lipom:

  1. Lymfom klumper er lige under huden.
  2. Disse klumper har en tekstur, der føles blød at røre ved.
  3. Lipoma klumper vil nemt blive flyttet med en finger.
  4. Lipomer har normalt en lille diameter på omkring 5 centimeter. Der kan dog udvikles lymfomer, men med en ret langsom hastighed.
  5. Nogle gange vil et forstørret lipom forårsage smerte. Dette skyldes, at lipomet presser på de omkringliggende nerver.

Disse er nogle af symptomerne på et lipom. Hvis du føler dig utilpas med tilstanden af ​​et lipom, skader det aldrig at besøge det nærmeste hospital og foretage en undersøgelse af de klumper, der opstår på kroppen. Især hvis klumpen har ændret sig. Startende fra en klump, der hærder, ikke kan flyttes, for at forårsage smerte og ømhed i lang tid.

Læs også : Betragtes som trivielt, lipomer kan være dødelige

Behandling af lipomer på kroppen

Selvom indtil nu den nøjagtige årsag til lipom ikke er kendt, er der flere faktorer, der kan udløse denne tilstand. Startende fra genetiske forhold eller familiehistorie med lignende tilstande, til en person, der går ind i alderen 40-60 år.

Af denne grund er det meget vigtigt at tjekke din helbredstilstand, hvis du oplever nogle af symptomerne på et lipom. Undersøgelse kan ske gennem ultralyd, MR, til biopsi. Så hvad er den rigtige måde at behandle lipomer på? Faktisk er lipom ikke en farlig tilstand. Derfor er der i øjeblikket ingen specifik behandling for lipomer.

Men hvis du føler dig utilpas med tilstanden af ​​et lipom, kan du tage flere behandlinger, såsom:

1. Lipomfjernelseskirurgi

De fleste lipomer vil blive fjernet kirurgisk for at fjerne lipoma. Selvom det er meget sjældent, men lipom kan være en af ​​de tilstande, der kommer igen.

2.Fedtsugning

Fedtsugningsprocessen vil blive udført ved hjælp af en stor sprøjte og sprøjte for at fjerne fedtklumper.

Det er nogle lipombehandlinger, du kan gøre. Efter fjernelse, glem ikke altid at holde såret rent for at undgå infektion. Du kan købe forskellige fornødenheder til at holde operationssåret rent på det nærmeste apotek gennem ansøgningen hjemmefra.

Læs også : Lipoma ser ud til at have brug for øjeblikkelig kirurgi?

Det er nemt? Du bliver her Hent og bestille nødvendige medicinske forsyninger. Ved at hvile en masse derhjemme vil dit helbred også komme sig hurtigere. På den måde kan du vende tilbage til dine normale aktiviteter. Glem ikke at lave regelmæssige kontroller, så lipomet ikke kommer igen.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Fået adgang i 2021. Hvad er et lipom?
Cleveland Clinic. Adgang i 2021. Lipomas.
Mayo Clinic. Adgang i 2021. Lipoma.