Disse er 3 grunde til at du bør tage vitamin E-tilskud

Jakarta – Kroppen har brug for vitaminer og mineraler for at holde den sund. Mange typer vitaminer, der naturligt opfylder kroppens sundhed, hvoraf den ene er vitamin E. Vitamin E er et af kroppens næringsstoffer til at understøtte kroppens ydeevne, især for huden.

E-vitamin indeholder antioxidanter, der hjælper med at bremse tilstanden af ​​beskadigede celler og kropsvæv. Kend fordelene ved E-vitamin for kroppen, nemlig:

  1. Beskytter huden mod frie radikaler

Indtagelse af E-vitamin er godt for at opretholde en sund hud for at forblive sund. Vitamin E, som indeholder antioxidanter, der er høje nok til at beskytte huden mod udsættelse for frie radikaler og også mod de negative virkninger af UVA- og UVB-solstråler, der kan skade huden og forårsage tegn på for tidlig aldring. Indtagelse af E-vitamin på regelmæssig basis kan gøre huden mere fugtig, glat og blød.

  1. Fugtgivende hud

Til dig, der har problemer med tør hud, vil du normalt bruge cremer eller lotioner til at fugte huden. Som det viser sig, er E-vitamin en meget effektiv fugtighedscreme end vandbaserede lotioner eller cremer. Som et olieopløseligt næringsstof absorberes E-vitamin let dybere ind i huden. Derudover er E-vitamin i stand til at forhindre vandtab fra huden og genopretter effektivt hudens naturlige oliebalance. Få smuk hud ved at inkorporere E-vitamin i dine daglige behov, ja!

  1. Overvinde symptomerne på for tidlig aldring

Symptomer på for tidlig aldring, herunder rynker, fine linjer og mørke pletter, vil generelt vise sig i en alder af over 35 år. Disse tegn på for tidlig aldring vises på grund af nedsatte niveauer af kollagen i huden på grund af alder. Dette kan overvindes ved at indtage hudtilskud til behandling af hud indefra, som indeholder E-vitamin og Astaxanthin fra røde alger. Dette hudtilskud, der indeholder E-vitamin og Astaxanthin, er i stand til at stimulere kroppen til at producere kollagen naturligt, hvilket gør det mere effektivt til at reducere fine linjer, rynker og mørke pletter.

Korrekt forbrug af vitamin E

Indtagelse af E-vitamin i henhold til de rigtige anbefalinger og er sikkert for nyrernes sundhed og personer med diabetes. Du behøver heller ikke være bange for at blive fed, fordi at tage E-vitamin, fordi det ikke påvirker din vægt. Der er dog nogle mennesker, der bør undgå E-vitamin for deres helbred, såsom patienter, der skal opereres, personer med slag, mangel på vitamin K og har blødningsforstyrrelser.

Du kan finde E-vitamin i flere typer fødevarer, såsom spinat, jordnødder, sojabønner, avocado, rejer og broccoli. Udover at indtage fødevarer, der indeholder E-vitamin, er det også tilrådeligt at tilføje E-vitamintilskud. Fordi frugt- og grøntsagsernæring kun opfylder 25 % af hudens daglige behov, har huden brug for yderligere indtag fra kosttilskud for at bevare sin sundhed. Natur-E er et E-vitamintilskud, der er betroet og bevist at opfylde kroppens E-vitaminbehov, så huden ser sundere og smukkere ud.

Natur-E er lavet af naturlige ingredienser som hvedekimsolie og solsikkefrøolie. Ikke nok med det, Natur-E indeholder andre naturlige ingredienser såsom astaxanthin som er lavet af rødalger og lycopen.

Hver alder kræver forskellige niveauer af vitamin E, men bare rolig, Natur-E har tre typer produkter, der er skræddersyet til behovene for hudtypen og brugerens alder.

For ejere af mat hud i alderen 18-24 år kan du indtage Natur-E Soft Capsule 100 IE. Kvinder i alderen 25-35 år, der ønsker at fugte og udjævne hudtonen, kan tage Natur-E Soft Capsule 300 IE. For kvinder over 35 år, der ønsker at reducere rynker, pleje ansigtet for at forblive ungt og forebygge mørke pletter, kan du prøve Natur-E Soft Capsule Advanced.

For maksimale resultater skader det aldrig at indtage Natur-E én gang om dagen og indtage Natur-E i henhold til instruktionerne. Glem ikke at indtage Natur-E efter spisning og undgå opbevaring fra direkte sollys. Du kan købe Natur-E produkter på appen . Med en medicinkøbsservice kan du få medicin eller vitaminer inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store eller Google Play.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2019. Vitamin E til huden.
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Vitamin E.
Næringsingredienser. Tilgået i 2019. Vitamin E reducerer forhøjet blodtryk i tilfælde af nyretryk.