Sønderknust? Slip af med disse 5 trin

, Jakarta – Hvem ønsker at føle et knust hjerte? Udover at være smertefuldt kan et knust hjerte også forårsage traumer, der gør det svært for en person at rejse sig fra modgang. Det er derfor, folk med knuste hjerter har en tendens til at finde det svært kom videre, selvom hans hjerte gjorde ondt. Normalt, når man forsøger at kom videre fra et knust hjerte vil han have problemer med at sove, ikke fokusere, miste appetitten, blive let angst, humørfyldt , ensomhed og andre symptomer, der kan forstyrre deres aktiviteter. Så for at sorgen ikke trækker ud, prøv disse fem måder at håndtere hjertesorg på, lad os gå!

1. At benægte er naturligt

Den første fase af dit hjertesorg er benægtelse ( afslag ). Så det er okay, hvis du benægter dine følelser ved at sige: "Jeg har det godt, virkelig". Selvom dette er en løgn, men i det mindste kan denne metode hjælpe dig med at forberede dig selv og dit hjerte til at se virkeligheden i øjnene. For faktisk har du bare brug for tid til at kunne acceptere virkeligheden med ynde.

2. På udkig efter underholdning

Når du først er kommet overens med virkeligheden, skal du bruge lidt tid på at forkæle dig selv. Gør hvad du kan lide, for eksempel lav din yndlingsmad, gå på indkøb, gå i salonen, læs bøger, lyt til sange og andre aktiviteter, der kan gøre dig glad. Men hvis du ikke er typen, der kan lide at gå alene, kan du invitere dine nærmeste venner til at følge dig en tur eller bare chatte sammen.

3. Undgå at bebrejde dig selv

At bebrejde dig selv vil kun gøre tingene værre. I stedet er det bedre for dig at introspektere ved at finde ud af de gode ting, der skal vedligeholdes, de dårlige ting, der skal fjernes, og andre ting, der skal forbedres. Hermed vil du fokusere mere på at forbedre dig selv, så du bliver et bedre menneske. Så respekter dig selv og føl dig aldrig underlegen, okay?

4. At dyrke følelser

Selvom det har stået på i lang tid, kan smerten ved et knust hjerte dukke op når som helst. Måske derfor fejler mange mennesker kom videre fra hjertesorg. For at overvinde dette, skal du lære at bearbejde de følelser, der opstår, hvoraf den ene er ved at lære afspændingsteknikker til at slappe af spændingen i sindet og kroppen. En afslapningsteknik, som du kan gøre, er at inhalere gennem din næse i en optælling af tre, og derefter holde den i 5 til 10 sekunder. Ånd langsomt ud gennem munden, og tænk positivt om, at denne følelse er midlertidig, og at alt vil være godt. Så når negative følelser fra et knust hjerte opstår, skal du bare indrømme det og øve disse afspændingsteknikker. Dette gøres for at træne dit sind, så du ikke er for reaktiv følelsesmæssigt over for et knust hjerte.

Selvom det er naturligt at være knust, er det ikke i orden at lade negative følelser trække ud. Udover at gøre dig ked af det, kan disse negative følelser også påvirke dit liv. Så så meget som muligt, skal du finde måder at håndtere hjertesorg, så det ikke trækker ud. Men hvis ovenstående metoder ikke får dig til at føle dig bedre, skal du tale med din læge for at finde ud af årsagen. For at du ikke skal forlade huset, kan du drage fordel af funktionerne Kontakt læge i app . Du kan kontakte lægen via Chat, taleopkald , eller Videoopkald når som helst og hvor som helst du vil. Så kom nu Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.