5 faktorer, der udløser Cubital Tunnel Syndrome

, Jakarta - Cubitalt tunnelsyndrom Dette er en tilstand, der opstår, når der er strækning eller kompression af ulnarnerven. Ulnarnerven er en nerve, der er i underarmen tæt på albuen. lidende cubital tunnel syndrom vil opleve en række symptomer, såsom følelsesløshed i nogle af fingrene og svaghed i håndens muskler. Faktisk, hvad er de risikofaktorer, der kan forårsage forekomsten af cubital tunnel syndrom ?

Læs også: Her er behandlingsmetoden for CTS karpaltunnelsyndrom

Risikofaktorer for Cubital Tunnel Syndrome

Risikofaktorer for forekomst cubital tunnel syndrom Det er vigtigt, at du ved at tage forebyggende skridt. Flere risikofaktorer, der kan udløse forekomsten af cubital tunnel syndrom, det er:

  1. Fold ofte albuerne og hold området i samme position i lang tid.

  2. Få dine albuer til at hvile på en ujævn overflade i lang tid.

  3. Udfører ofte de bevægelser, der udføres af baseballspillere, nemlig cirkulære bevægelser. Hvis du vænner dig til at gøre dette, vil ledbåndene i din albue langsomt blive beskadiget.

  4. At have en skade på albuen, der forårsager skade på ulnarnerven.

  5. Udfører anstrengende arbejde, der kræver meget albuekraft.

Risikofaktorer for cubital tunnel syndrom Dette kan undgås ved ikke at trykke eller strække ulnarnerven, som er nerven i underarmsområdet nær albuen. Efter at have hørt forklaringen af ​​risikofaktorerne, har du en af ​​dem?

Hvis ja, så tal med en sagkyndig læge i ansøgningen for at bestemme det næste behandlingstrin. Hvis risikofaktorerne kontinuerligt udføres, vil symptomer opstå og forstyrre dine aktiviteter på grund af bevægelsen af ​​armen, der ikke er fri.

Læs også: 5 ting du behøver at vide om Tarsal Tunnel Syndrome

Kend symptomerne, der opstår hos mennesker med Cubital Tunnel Syndrome

Ikke alle patienter vil opleve følgende symptomer. Symptomer, der opstår, vil afhænge af sværhedsgraden og helbredstilstanden hos den syge selv. Almindelige symptomer, der normalt vises, omfatter:

  • Oplever muskelsvaghed i det berørte område.

  • Har svært ved at rette ud og folde albuer.

  • Har svært ved at bevæge dine hænder eller fingre.

  • Oplever smerte, snurren og svaghed i albuerne og nogle fingre.

Symptomer, der opstår, kan endda opstå igen, når den syge sover. Dette vil helt sikkert vække dig midt om natten. Selvom denne type nerveskade er almindelig, vil en person, der er overvægtig, have en højere risiko for at udvikle det cubital tunnel syndrom .

Læs også: 3 fakta om neuropatiske lidelser, der gør bevægelsesbegrænsning

Kan denne ene sygdom forebygges?

Denne sygdom ser farlig ud. Imidlertid, cubital tunnel syndrom kan forebygges ved at tage følgende række forebyggende foranstaltninger:

  • Pas på ikke at skade albuen.

  • Begræns aktiviteter, der kræver nervestyrke ved albueleddet.

  • Hold armene lige, mens du sover, så blodcirkulationen er jævn, og dine albuer ikke stivner.

Denne sygdom er karakteriseret ved smerter fra albuen, der stråler ud til underarmen. Hvis det ikke håndteres korrekt, vil dette forstyrre dine daglige aktiviteter, fordi håndbevægelser ikke er optimale. Så hvis du finder en række symptomer, skal du straks diskutere med din læge for at undgå farlige komplikationer.

Reference:
WebMD. Tilgået i 2019. Hvordan opstår cubital tunnel syndrom?
American Society for Surgery of the Hand (ASSH). Hentet 2019. Cubital Tunnel Syndrome.