6 effektive måder at slippe af med neglesvamp

Jakarta – Ud over indgroede tånegle gør tåneglesvamp ofte mange mennesker nervøse. Fordi ikke kun forstyrrer udseendet, kan neglesvamp også udsende en ubehagelig lugt og derved reducere selvtilliden.

Neglesvamp er en almindelig tilstand, der forårsager, at hvide eller gule prikker vises under spidserne af fingerneglene eller tåneglene. Efterhånden som svampen vokser dybere, kan den få neglene til at skifte farve, blive tykkere og revne i spidserne.

Læs også: Pas på neglesvamp, der kan ødelægge dit udseende

Spørgsmålet er, hvordan du behandler dette negleproblem, eller hvad der almindeligvis kaldes? tinea unguium ?

1. Neglelak

Antisvampemidler, som f.eks ciclopirox kan bruges til behandling af neglesvamp. Læger vil normalt give dosis én gang dagligt. Brugsperioden for dette lægemiddel kan nå et år.

2. Orale antifungale lægemidler

Orale svampedræbende lægemidler, som f.eks terbinafin og itraconazol kan hjælpe med at erstatte gamle negle, der er blevet inficeret med svamp, med et nyt lag negle, der vokser langsomt.

3. Neglecrememedicin

Dette lægemiddel kan også behandle neglesvamp. Normalt vil lægen gnide den inficerede negl efter iblødsætning.

4. Brug Tea Tree Oil

Dette materiale kommer fra en særlig slægt af træer, der for det meste vokser i Australien og New Zealand. Tea tree olie, som har en stærk lugt, har antimikrobielle, svampedræbende, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør den ret effektiv til behandling af fodsvamp. Hvad der skal understreges, sørg for at du ikke er allergisk over for denne olie.

Læs også: Sådan overvinder du Tinea Pedis, der kan gøres derhjemme

5. Olivenolie

Olivenolie er et naturligt middel mod neglesvamp, der indeholder svampedræbende og antimikrobielle egenskaber. Både i form af olie og salve kan begge bruges til at behandle svampeinfektioner. Tricket, påfør salve eller olivenolie direkte på den inficerede negl. Vent derefter et øjeblik. Skyl derefter grundigt og sørg for, at negleområdet er helt tørt for at forhindre udvikling af svamp.

6. Æblecidereddike

Disse æbler er simpelthen i stand til at skabe et surt miljø, der er ugæstfrit at mugne. Hvordan man bruger æblecidereddike er ret kort. Tilsæt først denne æblecidereddike med varmt vand for at lægge dine fødder i blød i tredive minutter, gør det to gange om dagen. Kan også påføres når som helst og sættes direkte på neglene. Husk, sørg for, at fødderne ikke er våde, når bomulden er fastgjort til neglene.

Læs også: Let at svede? Pas på svampeinfektioner

Men der er tidspunkter, hvor lægemidler ikke virker effektivt i behandlingen tinea unguium. Derfor vil lægen udføre andre behandlinger, såsom:

Neglefjernelse. Hvis infektionen skyldes tinea unguium Hvis det er for alvorligt, vil lægen anbefale at fjerne neglen, så en ny negl kan erstatte den inficerede negl.

Laser- og lysterapi. Denne terapi kan være et andet alternativ til at helbrede syges negle tinea unguium. Denne terapi vil blive ledsaget af medicin eller ej.

I de fleste tilfælde, tinea unguium dem, der findes i tånegle, er sværere at behandle end fingernegle. Årsagen er langsommere tåneglevækst.

Har et problem tinea unguium eller andre helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge en sagkyndig læge direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!