Dette er en forklaring på et stærkt immunsystem, der kan bekæmpe corona-virussen

Jakarta - Corona-pandemien (SARS-CoV-2), der forårsager COVID-19, som er kommet ind i Indonesien siden begyndelsen af ​​marts, har ikke vist væsentlige tegn på ende. Fordi vaccinen til at forhindre corona-virussen endnu ikke er fundet. Den indonesiske regering fortsætter med at opfordre offentligheden til altid at implementere en ren livsstil ved regelmæssigt at vaske hænder, holde fysisk afstand og øge kroppens immunsystem.

Læs også: Pas på, immunsystemet falder med alderen

Immunsystem vs Corona Virus

Et stærkt immunsystem spiller en vigtig rolle i bekæmpelsen af ​​virusinfektioner. Når corona-virussen kommer ind i kroppen, klæber den til cellevæggene i luftvejene og lungerne, og kommer derefter ind i dem for at udvikle en infektion. Denne proces vil helt sikkert blive opdaget af immunsystemet. Ydermere vil immunsystemet reagere ved at sende hvide blodlegemer til at danne antistoffer, der vil bekæmpe virussen.

Kroppens modstandsreaktion på denne coronavirusinfektion vil forårsage flere symptomer, såsom feber. Disse symptomer vil normalt vise sig inden for 2-14 dage, efter at virussen trænger ind i kroppen. Hos mennesker, der har et stærkt immunforsvar, vil den corona-virus, der inficerer kroppen, blive besejret, så symptomerne aftager, og personen kommer sig af sig selv.

Men hvis en persons immunsystem ikke er stærkt nok, eller hvis det overreagerer, vil personen opleve mere alvorlige symptomer. For eksempel høj feber, åndenød, til organskader. Denne tilstand er også i fare hos ældre (ældre) og som har tidligere komorbiditeter, såsom diabetes, kræft eller HIV.

Læs også: Immunsystemet svækkes med alderen, hvordan kan du det?

Vigtigheden af ​​at have et stærkt immunsystem

Ud fra forklaringen ovenfor kan det konkluderes, at det er meget vigtigt at have et stærkt immunsystem, såvel som nøglen til at bekæmpe corona-virussen. Til det skal du være mere opmærksom på indsatsen for at forbedre immunsystemet, for at undgå COVID-19 og andre farlige sygdomme. Nå, her er naturlige, nemme måder, der kan gøres for at opretholde og øge styrken af ​​immunsystemet:

  • Spis en afbalanceret næringsrig mad

For at styrke immunforsvaret skal du spise en afbalanceret nærende kost i tilstrækkelige mængder. For eksempel magert kød, nødder og frø. Glem ikke også at øge dit indtag af fødevarer med højt indhold af antioxidanter som frugt og grønt hver dag, så kroppen kan bekæmpe frie radikaler, som kan nedsætte immunsystemets ydeevne.

  • Træningsrutine

Regelmæssig træning har vist sig at styrke immunforsvaret og reducere betændelse i kroppen. Så tag dig tid til altid at træne mindst 30 minutter hver dag.

  • Håndter stress godt

Langvarig stress kan øge produktionen af ​​hormonet kortisol. Som et resultat vil immunsystemets arbejde med at bekæmpe infektion blive forstyrret. Forsøg derfor altid at håndtere stress godt, så dit immunforsvar er vedligeholdt og stærkt mod corona-virusinfektion. Du kan gøre dette ved at tage dig tid til hobbyer og sjove ting og lave meditation.

  • Nok søvn

Selvom det lyder enkelt, har mangel på søvn vist sig at have en negativ indvirkning på kroppens sundhed. En af dem er et fald i immunsystemets styrke, så forskellige sygdomme lettere kan angribe kroppen. Med nok søvn kan immunsystemet blive stærkere til at bekæmpe eksponering for corona-virussen. I gennemsnit har voksne brug for omkring 7-8 timers søvn om dagen, mens børn har brug for omkring 10 timer eller mere.

  • Indtagelse af antioxidanttilskud

Ud over at gøre nogle af de måder, der er beskrevet tidligere, er det også vigtigt at tage kosttilskud, der kan booste immunforsvaret. En type kosttilskud, der anbefales mest for at øge styrken af ​​immunsystemet, er et antioxidanttilskud. Årsagen er, at indtaget af antioxidanter kan bekæmpe frie radikaler, der trænger ind og svækker kroppens immunforsvar.

Læs også: Antioxidantfunktion for huden

Tal om antioxidanttilskud, kosttilskud Astrien godt. Fordi, Astrien indeholder astaxanthin, som er den mest kraftfulde antioxidantforbindelse, der hidtil er fundet i naturen. Disse forbindelser er nyttige til at reducere inflammation i kroppen forårsaget af frie radikaler, opretholde hjertesundhed og forynge hudceller.

Som et antioxidanttilskud, Astrien og dets naturlige Astaxanthin-indhold kan hjælpe kroppen med at forblive sund og undgå farerne ved frie radikaler, der kan svække immunsystemet. Som tidligere nævnt er et stærkt immunsystem meget vigtigt for at bekæmpe corona-virusinfektion. Indholdet af naturlige antioxidanter i SupplementAstrien også uformindsket, hvilket er 550 gange større end E-vitamin og 6.000 gange stærkere end C-vitamin.

Tag Astria-tilskud hver dag under COVID-19-pandemien, så dit immunforsvar vedligeholdes. Du kan købe dette tillæg gennem appen , du ved. Hvis du har brug for yderligere råd fra en læge vedrørende tilskudsdosering, kan du bruge applikationen også at tale med lægen, når som helst og hvor som helst.

Reference:

Verdens Sundhedsorganisation. Tilgået 2020. Coronavirus.

Healthline. Hentet 2020. Her er, hvad der sker med kroppen efter pådragelse af Coronavirus.

Meget godt helbred. Tilgået 2020. 5 måder at booste dit immunsystem på naturligt.