Oplev disse 8 tegn, pas på borderline personlighedsforstyrrelse

, Jakarta - At opretholde en sund krop er bestemt noget, der er ret vigtigt for at understøtte dine daglige aktiviteter. Du skal også passe på den mentale sundhed, så du undgår nogle psykiske sygdomme eller lidelser. En af dem er Borderline personlighedsforstyrrelse eller også kendt som borderline personlighedsproblemer.

Borderline personlighedsforstyrrelse er en psykisk lidelse, der er ret alvorlig, karakteriseret ved ændringer i humør, humør og følelse af usikkerhed. Borderline personlighedsforstyrrelse forekommer ofte hos kvinder, men det er muligt, at mænd kan opleve denne psykiske lidelse. Normalt opstår denne psykiske lidelse, når en person kommer i teenageårene til begyndelsen af ​​20'erne.

Selvom det ikke er let at skelne de tidlige symptomer på psykiske lidelser Borderline personlighedsforstyrrelse med andre psykiske lidelser, men de første symptomer kan karakteriseres som følger.

1. Frygt for at blive forladt

Mennesker med psykiske lidelser har faktisk en frygt for at blive forladt af folk omkring dem. Derudover en alvorlig frygt for at blive forladt eller forsømt af gruppen. Nogle gange, når de føler sig forladt, har de meget ekstrem adfærd, såsom panik, depression, vrede eller har en adfærd, der er ud over normale grænser.

2. Kan ikke opretholde gode forhold

Den syge kan ikke opretholde gode relationer til sin familie og omgivelser. Normalt skaber de syge ofte problemer ved at idealisere nogen og så pludselig bliver vrede på denne person.

3. Humørændringer

Deres følelser ændrer sig meget hurtigt. Følelser og selvbillede kan også ændre sig afhængigt af den stemning, den syge føler. Nogle gange synes mennesker med denne psykiske lidelse ude af stand til at respektere sig selv og andre.

4. Impulsiv

Syge har meget impulsiv og nogle gange meget farlig adfærd. Patienter vil ikke tænke to gange på at bruge penge, have usikker sex, stofmisbrug, gambling eller pludselig at stoppe positive aktiviteter.

5. Depression

Mennesker med psykiske lidelser kan også opleve alvorlige depressioner, endda lyst til at begå selvmord og selvskade.

6. Keder dig hurtigt

Normalt vil personer med denne lidelse også let føle sig kede af en situation og føle sig tomme eller tomme, selvom de er i en menneskemængde.

7. Ude af stand til at kende dig selv

Fordi følelser ofte ændrer sig og er så stærke, er nogle gange mennesker med psykiske lidelser ude af stand til at genkende sig selv. De vil have svært ved at kontrollere deres følelser og finde det, de vil have. Dette skyldes humørsvingninger og uberegnelige følelser.

8. Altid mistænksom over for andre

lidende Borderline personlighedsforstyrrelse det bliver svært at stole på andre. Følelser af mistænksomhed vil altid dukke op hos alle, nogle gange endda føre til paranoia. Når de er følelsesladede, kan de ikke se de virkelige fakta. På den måde opstår der altid mistro mod andre.

Der er ikke noget galt i at konsultere en læge, hvis du oplever nogle af ovenstående symptomer. At kende tidligere til en sygdom eller et sundhedsproblem vil faktisk være lettere at behandle af læger. Den gode nyhed, sygdom Borderline personlighedsforstyrrelse er en psykisk lidelse, der kan behandles og kontrolleres ordentligt. Du kan bruge appen , at spørge lægen direkte om sundhed gennem funktionerne Stemme/videoopkald eller Snak . Kom nu Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!

Læs også:

  • 4 psykiske lidelser, der opstår uden at vide det
  • Har du brug for at vide, psykisk tilstand har noget med forældre at gøre
  • Årsager til, hvorfor folk begår selvmord, selvom de har et liv, der ser perfekt ud