4 potentielle sygdomme hos gravide kvinder i tredje trimester

, Jakarta – Der er mange symptomer, der opstår under graviditeten, som ofte opleves af gravide kvinder. Symptomer på graviditet, der ofte forekommer hos gravide kvinder, er: morgen kvalme der opstår i første trimester, ukontrollerede følelser i andet trimester og træthed og ubehag i tredje trimester.

Tilstanden hos gravide kvinder, som er meget følsomme, får faktisk ikke kun gravide til at opleve symptomer, men gør det også muligt for gravide at opleve visse sygdomme. Især i tredje trimester af graviditeten er følgende sygdomme, der sandsynligvis vil blive oplevet af gravide kvinder.

  1. Hoste og influenza

Moderens immunsystem arbejder hårdt i tredje trimester af graviditeten for at beskytte moderen og barnet i livmoderen mod sygdom. Når mødre begynder at forsømme hvile, ikke spiser sund mad og ikke får nok søvn, vil de gøre dem mere modtagelige for hoste og forkølelse. Problemet er, at moderen under graviditeten ikke kan tage nogen forkølelsesmedicin for at lindre de eksisterende smerter.

Normalt tilstrækkelig hvile og indtagelse af medicin til små børn er den mest effektive måde at lindre hoste og forkølelse hos gravide kvinder. Vær opmærksom, hvis gravide er forkølede med gult eller grønt slim, og høj feber ledsaget af en forkølelsesfornemmelse i spidserne af fødder og hænder.

  1. Svangerskabsdiabetes

I tredje trimester er der normalt en tendens til, at moderen udvikler svangerskabsdiabetes. Stigningen i hormoner som progesteron, østrogen og placentalaktogen har gjort, at insulin ikke virker, som det skal. For ikke at nævne stigningen i body mass index, der bringer gravide kvinder til fedme.

Gravide kvinder, der er overvægtige, har potentiale til at udvikle svangerskabsdiabetes. Gravide kvinder med svangerskabsdiabetes vil normalt opleve komplikationer under fødslen. Risikoen for svangerskabsforgiftning er også en sygdom, der normalt følger med personer med svangerskabsdiabetes.

Symptomerne på præeklampsi er svær hovedpine, reduceret urinvolumen, hævelse af fodsåler, hænder og ansigt og nedsat leverfunktion.

  1. Forstoppelse

Forstoppelse under graviditeten opleves normalt i tredje trimester. Normalt udløses dette af barnets voksende vægt, som uforvarende lægger pres på blæren og andre udskillelseskanaler. Forøgelsen af ​​arbejdet af hormonet progesteron, som produceres under graviditeten, bremser arbejdet i musklerne i fordøjelseskanalen, så den fordøjede mad ikke bearbejdes optimalt.

Behovet for jernforbrug under graviditeten bidrager også til den forstoppelse, som gravide kvinder oplever. Doven til at bevæge sig under graviditeten? Mest sandsynligt vil også opleve forstoppelse. Fastholdt fysisk aktivitet vil bremse fordøjelsesprocessen.

Problemet med forstoppelse bør ikke tages let på. Hvis gravide oplever svært ved at udskille og få afføring til at sidde fast i tarmene, kan fosteret i livmoderen også optage den rådnende afføring i kloakken.

  1. Søvnløshed

Søvnløshed kan være en af ​​de sygdomme, som gravide kvinder oplever i tredje trimester. Hormonelle ændringer samt fysisk ubehag og barnets stilling gør det svært for gravide at få en god nats søvn. Hvis denne tilstand får lov til at fortsætte, får gravide kvinder muligvis ikke nok søvn. Gravide kvinder, der mangler søvn, kan udløse risikoen for forhøjet blodtryk, samt træthed, som påvirker styrken af ​​fosteret i livmoderen.

Hvis du vil vide mere om de potentielle sygdomme, der kan opleves i graviditetens tredje trimester, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • Graviditetsmyter i første trimester, der gør dig bekymret
  • Sikker svømmebevægelse for gravide kvinder
  • Årsager og måder at overvinde leukorrhoea under graviditet