Plankebevægelsesvariationer til en flad mave

, Jakarta – Vil du få din udspilede mave til at se fladere ud? Udover mavebøjninger, bevægelse planke Det er også effektivt til at gøre maven mindre. Planke kendt for at være effektiv til at krympe maven, fordi bevægelsen hjælper med at stramme musklerne omkring maven, samtidig med at den styrker alle dele af kroppen.

I løbet af denne tid kendte mange mennesker kun bevægelse albueplanke svarende til armbøjninger. Forskellen er, at denne bevægelse understøtter kroppens vægt ved at bruge begge albuer bøjet i gulvet, mens den nederste del af kroppen løftes op af tæerne.

Forskellige plankebevægelser for en fladere mave

Du kan opnå maksimale resultater, hvis du gør denne bevægelse regelmæssigt i 20 sekunder til 5 minutter i 28 dage. Udover albueplanke, tilsyneladende er der stadig bevægelse planke andre ting, der hjælper med at træne mavemusklerne og kan få en udspilet mave til at blive fladere, såsom:

1. Enkeltarmsplanke

Bevægelse planke første er enkeltarmsplanke. Denne enhåndsbevægelse er en fortsættelse af planke foran. Det er nemt, start med at udføre stillingen albue planke, og løft derefter den ene hånd op. Hold i et par minutter, og udskift derefter den løftede hånd med den anden. Tips til at holde balancen er at placere hånden, der bruges som en piedestal, lidt til midten.

Læs også: Maksimer planken med disse 7 måder

2. Enkeltbensplanke

Hvis bevægelse enkeltarmsplanke udføres ved at løfte den ene hånd op, i bevægelsen enkelt ben planke, du løfter det ene ben op. Start med at lave et træk albue planke eller stilling armbøjninger normal, løft derefter højre ben op, hold i et par minutter.

Skift derefter ved at løfte dit venstre ben op. Denne bevægelse kan kombineres med enkeltarmsplanke. Så du løfter det ene ben og en modsatte hånd (løft din højre hånd og venstre fod) op.

3. Sideplanke

Som navnet antyder, position planke Den vender sidelæns med fodsåler og albuer som støtte. Målet er at forme sidemaven. Tricket, læg dig til siden, og løft derefter langsomt kroppen ved hjælp af albuerne og fodsålerne på siden som støtte.

Side Healthline stater, kræver denne bevægelse mere energi for at forblive afbalanceret. Årsagen er, at ryg og mave vil arbejde sammen for at holde rygsøjlen lige.

Læs også: Forbedre slyngende holdning med disse øvelser

4. Omvendt planke

Denne bevægelse er det modsatte af positionen armbøjninger. Hvis i position armbøjninger kroppen vender nedad, i positionen omvendt planke, kropsposition opad.

Måden at gøre dette på er at starte med at ligge på ryggen. Løft derefter langsomt kroppen op med håndflader og fodsåler som støtte.

5. Knæ Tuck Plank

Bevægelse planke andre anbefalet af siden Meget veltilpas er knæ tuck planke. Start med at placere kroppen som armbøjninger, bøj ​​derefter det ene knæ frem mod maven, hold i et par sekunder. Skift derefter til det andet knæ. Du kan gøre denne knæhævende bevægelse hurtigt for at hjælpe med at forbrænde fedt.

Læs også: 6 øvelser i gymnastikstil, der kan laves derhjemme

Mavemuskeltræning ved at gøre planke skal også kombineres med at opretholde en sund kost og god søvnkvalitet, for at få den ideelle maveform.

Har du spørgsmål til kost og træning, kan du direkte spørge lægen gennem ansøgningen . Nu er det nemmere at købe medicin, spørge en læge eller tage på hospitalet, hvis du bruger en app , du ved!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. De 5 bedste maveøvelser for kvinder.
Meget veltilpas. Tilgået 2020. Sådan laver du stabilitetsboldknæpuster.
Mænds helbred. Hentet 2020. Enkeltarmsplanke.