Vil du adoptere en hund? Kend de 6 berømte hunderacer

Jakarta - Hunde er faktisk det første yndlingsdyr, der holdes mest i verden. Dette dyrs loyalitet og intelligens gør, at mange mennesker kan lide det. Der findes forskellige typer hunde spredt over hele verden. Planlægger du at adoptere en berømt hunderace? Før du adopterer dem, skal du kende deres respektive karakterer. Her er de berømte hunderacer og deres respektive personligheder:

Læs også: 5 sygdomme, der ofte opleves af racerene hunde

1.Labrador Retrievere

Den berømte hunderace i første orden er Labrador Retriever. Denne hunderace har en klog natur, nem at blive venner med mennesker og er også meget aktiv. Labrador Retriever er en hund, der er hurtig til at lære nye ting. Fra et fysisk synspunkt har denne hund en afbalanceret kropsform, hvilket gør den velegnet som tamhund.

2. Schæferhund

Den næste velkendte hunderace er schæferhunden. Denne hund har en intelligent karakter, er nem at træne og kræver regelmæssig fysisk aktivitet hver dag. Hvis de kun er indespærret i huset, bliver hunde frække og let vrede. Set fra det fysiske har han et bredt hoved og tilspidser fremad og har en skarp næseparti. Denne hunderace har også store ører og står oprejst og en hale, der buer nedad.

3.Golden Retrievere

Golden Retrievere er mere bekendt med udtrykket Golden Dog. Denne hunderace har en karakter, der er loyal over for sin ejer og venlig. Dette dyr er meget venligt over for mennesker, har et højt intelligensniveau og er let at lære de ting, der læres.

Læs også: Kend de 4 rigtige måder at slippe af med hundelopper

4. Bulldog

Den næste berømte hunderace er Bulldog. Bulldoggen stammer fra England og er en af ​​de ældste hunderacer i verden. Denne hund kan være en god ven, meget venlig og ikke aggressiv, selvom den har et skræmmende ansigt.

5. Puddel

Puddel har en lille fysisk form med krøllet hår, der ikke falder let af. Puddel selv er opdelt i tre typer, nemlig: standardpuddel, legetøjspuddel, og miniature puddel . For at se forskel kan du se størrelsen. Standard puddel omkring 15 tommer høj, legetøj puddel omkring 10 inches høj, og miniature puddel omkring 11-15 tommer høj

Set fra det fysiske, har denne hund en rund hovedform med en lang snude, ører hængende ned og hale opad. Pudler er føjelige, nemme at træne og lydige hunde. Hvis du vil passe på denne hunderace, så vær opmærksom på pelsens ryddelighed og renlighed, ja. På grund af pelsens krøllede form skal denne hunds pels børstes regelmæssigt for at gøre den mindre sammenfiltret og lettere at håndtere.

6. Beagler

Beagler er små i størrelsen, og har ret grov og tæt pels. Selve kropsstørrelsen er 13 tommer med en normalvægt på 10-11 kg for en hanhund.

Læs også: Pas på, disse fødevarer er farlige for hunde

Det er nogle berømte hunderacer og deres respektive karakterer. Du kan bruge nogle af disse typer hunde som benchmark, hvis du planlægger at holde dem. Glem ikke, at du forbereder et par ting, før du beslutter dig for at adoptere ham, såsom et bur, kæledyrsgods, hegn, bede og mad.

En anden ting, der ikke er mindre vigtig at forberede, er et ekstra budget til vaccinationer, så kæledyrs sundhed er garanteret. For at finde ud af hvilke vaccinesekvenser, procedurer og hvornår det er det rigtige tidspunkt at gøre det, kan du spørge din dyrlæge direkte på appen , Ja.

Reference:
American Kennel Club. Tilgået 2020. Mest populære hunderacer – fuld rangliste.
American Kennel Club. Tilgået 2020. De mest populære hunderacer i 2019.