Advarsel 3 tegn på tom graviditet

Jakarta – Tilstedeværelsen af ​​en baby midt i et ægtepar bidrager bestemt til dets egen lykke. Det skader dog aldrig at vide mere om tegn på graviditet. Tegn på graviditet kan forekomme i en tom graviditet eller kendt som afbrudt æg .

Læs også: Anerkend tom graviditet, gravid men intet foster i livmoderen

Tom graviditet er en graviditet, men indeholder ikke et embryo, selvom der sker befrugtning. Blødt æg Dette kan være årsagen til, at kvinder aborterer i de første tre måneder af graviditeten. Det skader aldrig at kende symptomerne og tegnene på en tom graviditet!

Tomme graviditetstegn

Generelt opstår en tom graviditet på grund af en kromosomal abnormitet i det udviklende foster. Kromosomafvigelser kan forekomme på grund af ufuldkommen celledeling og dårlig kvalitet af æg og sæd. Tomme graviditeter forekommer ofte hos kvinder, der bliver gravide i en høj alder. En tom graviditet forekommer dog normalt én gang hos én kvinde.

Kvinder, der oplever en tom graviditet, oplever symptomer, der er næsten de samme som normale gravide kvinder, såsom sen menstruation, kvalme, resultater testpakke hvilket indikerer positiv og brystømhed. Men i en tom graviditet kan moderens krop mærke, at embryonet ikke fremstår som ved en normal graviditet. Denne tilstand får graviditetshormonerne til at falde, og kroppen stopper naturligt graviditetsprocessen.

Læs også: Gravid, men har ikke et embryo, hvorfor det?

Denne tilstand får kroppen til at opleve tegn på abort. Det er bedre at kende disse tegn, så moderen kan tage behandling og straks besøge det nærmeste hospital for en undersøgelse, når de oplever symptomer, såsom:

  1. Pletter eller blødning fra skeden, der ikke forsvinder;

  2. Øget volumen af ​​blod, der kommer ud af skeden;

  3. Kramper i den nederste del af maven.

Efter at have gennemgået denne proces, udstøder kroppen normalt væv eller svangerskabssæk som følge af ufuldkommen befrugtning. Kontroller straks sundhedstilstanden for at kontrollere tilstanden af ​​moderens livmoder. For at mindske risikoen for restvæv i livmoderen laver lægen normalt en ultralyd og foretager yderligere undersøgelser.

Kend behandlingen for at overvinde tom graviditet

Hvis den tomme graviditetstilstand ikke udskilles af kroppen naturligt, kan du udføre flere handlinger, såsom dilatation og curettage. Denne proces udføres ved at åbne livmoderhalsen og fjerne den tomme svangerskabssæk fra livmoderen. Ud over curettage kan brugen af ​​lægemidler også gøres for at fjerne svangerskabssækken fra livmoderen.

Begge disse processer har samme effekt, nemlig mavekramper. Men ved brug af stoffer vil mavekramper føles mere alvorlige end ved curettage-processen. Glem ikke at tage en pause efter at have gennemgået hele denne proces for at genoprette dit fysiske og mentale helbred, som har været en stor skuffelse.

Læs også: Fakta om ødelagt æg til gravide par

Tomme graviditetstilstande kan ikke forhindres. Men bare rolig, kvinder, der har en tom graviditet, kan stadig have en normal graviditet i den næste graviditet. Normalt rådes kvinder, der har oplevet en tom graviditet, til at gennemgå endnu en graviditet mindst 3 måneder efter at have oplevet en abort.

Undgå at ryge og indtage alkohol, når du planlægger en graviditet for at bevare sunde æg og sædceller. En sund krop gør helt sikkert den næste graviditet sundere. Glem ikke at støtte hinanden, mens du laver graviditetsprogrammet.

Reference:
American Pregnancy Association. Tilgået 2019. Øget æg
Healthline. Hentet i 2019. Hvad er Blighted Ovum?