Dette er tegnene på fødslen ved 38 uger

, Jakarta - Generelt vil babyer blive født, efter at livmoderen går ind i 40 uger af graviditeten. Der er dog visse forhold, der kan få en kvinde til at føde ved 38 ugers svangerskab. Hvis dette sker, skal moderen være opmærksom på tegnene, herunder falske veer, der kommer og går. Når moderen oplever falske veer, vil moderen opleve mavekramper, der kommer og går, som varer i 30-120 sekunder.

Det er meget vigtigt at anerkende korrekt, hvad der er tegn på graviditet. På den måde kan der gives hjælp med det samme, og baby og mor kan gennemgå fødslen problemfrit og sundt. Så hvad er tegnene på, at en kvinde vil føde ved 38 uger? Tjek svaret nedenfor!

Tegn på, at en kvinde skal føde

Ikke kun falske veer, mødre vil opleve tegn på fødslen ved 38 uger, såsom:

Læs også: 4 øvelser til at hjælpe gravide kvinder med en normal fødsel

  • Sprængning af vand

Et almindeligt tegn på fødslen er brud på membranerne. Normalt vil moderen opleve veer, før disse membraner går i stykker. Brud på membranerne er et tegn på, at fødsel er nært forestående. Normalt opstår denne tilstand et par timer før levering. Men hvis membranerne brister, men moderen ikke mærker veerne, kan barnet i livmoderen have en infektion.

Infektion kan opstå, fordi væsken, der beskytter den mod bakterier og bakterier, allerede er gået i stykker. Af denne grund er mødre forpligtet til straks at søge læge på det nærmeste hospital gennem ansøgningen , fordi denne tilstand vil være meget farlig for barnet i livmoderen. Normalt vil veer forekomme omkring 24 timer efter brud på membranerne.

Det er vigtigt at vide, at ødelagt fostervand, der ser grønt eller brunt ud, er et tegn på, at fostervandet indeholder meconium, som er barnets første afføring i fosteret. Hvis barnet indånder det, vil det være meget farligt for hans helbred.

  • Rygsmerte

Ikke kun rygsmerter, smerterne vil brede sig til maven, så maven får kramper. Smerterne kan beskrives som svarende til kvinders i den præmenstruelle periode. Smerterne vil dog være mere alvorlige end som så. Mavesmerter og kramper opstår, når barnet begynder at falde ned mod livmoderhalsen til levering.

  • Hyppig vandladning

Et par dage eller uger før fødslen vil barnet gå ned i bækkenet. Når dette sker, lægger livmoderen pres på blæren, hvilket får trangen til at urinere til at øges.

Læs også: Hvad skal man være opmærksom på efter normal fødsel

  • Der er lidt blod i skeden

Tykt slim vil dække livmoderhalsen, når en kvinde er gravid. Men efterhånden som fødslen nærmer sig, udvides livmoderhalsen, så slimet kan passere gennem skeden. Denne slim vil normalt være klar, lyserød eller let blandet med blod.

Så du behøver ikke bekymre dig for meget. Dette er ikke altid et tegn på fødsel, tilstedeværelsen af ​​slim blandet med blod kan også forekomme, når gravide kvinder har sex.

  • Cervikale ændringer

Ændringer i livmoderhalsen opstår, når gravide kvinder kommer ind på leveringstidspunktet. Ændringer vil være karakteriseret ved blødgøring af vævet i livmoderhalsen. Faktisk vil livmoderhalsen hos gravide kvinder, der har haft en tidligere graviditet, være nemmere at udvide med 1-2 centimeter, før fødslen starter.

Læs også: Det unikke fødselsritual fra forskellige dele af verden

Sammenlign ikke de tegn på fødsel, som moderen har, med andres. Årsagen er, at enhver gravid kvinde vil opleve forskellige tegn på fødsel. Derfor er det meget vigtigt at kende tegnene på fødslen. Så du må ikke misfortolke det.

Søg straks læge, hvis moderen oplever en række tegn på fødslen i en høj alder. Desuden, hvis tegnene på fødslen er ledsaget af konsekvente stærke veer, forsvinder veerne ikke, efter at moderen har ændret stilling, og veerne mærkes at stråle ud til benene. Disse tilstande kræver øjeblikkelig behandling.

Reference:
WebMD. Tilgået 2019. Graviditet og tegn på fødsel.
American Pregnancy Association. Hentet 2019. Tegn på veer.