Disse er fordelene ved Shirataki-ris til diæt

, Jakarta – Shirataki-ris bruges ofte til diæt, fordi det indeholder højt fiberindhold. Shirataki ris spiller en vigtig rolle i at opretholde fordøjelsessundhed og forebygge sygdom.

Shirataki-ris er meget lavt i kulhydrater, kalorier, sojafri og glutenfri, hvilket gør den især gavnlig for dem med soja- og glutenallergi. Shirataki ris er også overkommelig og nem at tilberede. Mere information om shirataki ris kan læses nedenfor!

Årsager til, at Shirataki-ris er godt til kosten

En af reglerne for at tabe sig alias kost. Når du indtager færre kalorier, er det der, du taber dig. Shirataki ris hjælper med vægttab, fordi det er lavt i kalorier, nul fedt, nul netto kulhydrater og rig på fibre.

Læs også: 6 nemme måder at tabe sig på bortset fra kost og motion

Opløselige fibre absorberer vand i fordøjelseskanalen, bremser fordøjelsen for at skabe en følelse af mæthed og tilfredshed, samtidig med at de reducerer optagelsen af ​​kulhydrater, fedt og kolesterol for at understøtte et sundt vægttab.

Prøv at spise shirataki-ris mindst én gang om dagen til frokost eller middag for at reducere kalorieindtaget og forbedre det generelle helbred.

Shirataki ris kan også overvinde forstoppelse og diabetes og giver ikke effekten af ​​oppustethed. Fordi shirataki ris indeholder opløselige fibre, som giver en følelse af mæthed og også bremser fordøjelsesprocessen.

Når fordøjelsesprocessen bremses, regulerer den optagelsen af ​​glukose, hvilket gør det gavnligt for personer med diabetes. Shirataki ris kan grundlæggende hjælpe med at kontrollere diabetes.

For mere detaljeret information om shirataki ris, kan du spørge ansøgningen . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give den bedste løsning. Hvordan, nok Hent via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge, du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller snak, når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Udover forbrug af Shirataki-ris er dette et andet diættrin

Low-carb diæter såsom at spise shirataki ris er effektive til vægttab. Du kan dog ikke stole helt på det. Her er en anden kombination, der skal gøres for diæten udover at indtage shirataki-ris.

Læs også: Sit Up Tips til at stramme maven

1. Indtag protein, fedt og grøntsager

Hvert måltid, du spiser, bør indeholde kilder til protein, fedt og grøntsager med lavt kulhydratindhold. Vær ikke bange for at spise fedt, fordi sunde fedtstoffer er nødvendige. Kilder til sunde fedtstoffer, herunder olivenolie, kokosolie, avocado og smør.

2. Vægtløftning

At løfte vægte tre gange om ugen er effektivt til vægttab. Ved at løfte vægte vil du forbrænde mange kalorier og forhindre dit stofskifte i at bremse, hvilket er en almindelig bivirkning ved at tabe dig.

Prøv at gå til fitnesscenter tre til fire gange om ugen for at løfte vægte. Hvis vægtløftning ikke er din foretrukne træningsmulighed, er det godt nok at lave nogle cardioøvelser, såsom at gå, jogge, løbe, cykle eller svømme.

Ideelt set vil du tabe dig 2-4 kg i den første uge af diæten og derefter tabe dig konsekvent. Hvis du er ny til en diæt, kan vægttab forekomme hurtigere. Jo hurtigere du taber dig, jo hurtigere vil du tage på. Pointen er at være konsekvent og gøre det langsomt.

Reference:
Skinny Shirataki nudler. Tilgået i 2020. Sundhedsmæssige fordele ved Shirataki Nudler.
Sunde muligheder. Tilgået i 2020. Fordele ved vægttab ved Shirataki Nudler.
pogypogy. Tilgået i 2020. Hvad er Shirataki Miracle Rice?
Healthline. Tilgået i 2020. Sådan taber du dig hurtigt: 3 enkle trin, baseret på videnskab.