Har du brug for at lave hvide injektioner for lysere hud?

, Jakarta - Hvid hud er generelt drømmen for mange mennesker, især kvinder. Dette vil gøre kvinder betragtet som mere attraktive. Der er mange måder at få huden på sin krop til at blive hvid og smuk. En måde at gøre dette på er hvid injektion.

Hvid injektion er en måde at injicere en samling af C-vitamin, glutathion og kollagen på. Dette skyldes, at C-vitamin kan være effektivt til hurtigt at blege huden. Denne måde at blege huden på kan dog have bivirkninger. Her er nogle ting, du skal overveje, når du skal til en hvid indsprøjtning!

Læs også: Injektioner til oplysning af huden, skadelige eller ej?

Hvid injektion for at gøre huden lysere, bør?

Hvide injektioner, der udføres, kan fjerne mørk hud, og som vil udvikle mørkere, pletter og ar. Behandlingen udført med disse injektioner er at indføre glutathionindholdet i kroppen. Samtidig kan der også leveres yderligere produkter.

Glutathion er en antioxidant, der naturligt produceres af kroppen. Disse stoffer er også indeholdt i fødevarer, der muligvis ikke er relateret til blodniveauer. Nogle fødevarer, der kan opfylde indtaget af glutathion, er frugter og grøntsager, såsom hvidløg og løg, avocadoer og græskar.

Disse antioxidanter kan bruges af kroppen til at hjælpe med at fjerne frie radikaler og toksiner. Alligevel giver indtagelse af disse stoffer oralt ikke de samme afgiftningsresultater som injektioner, fordi de kun absorberes af fordøjelsessystemet.

Hvide injektioner kan faktisk være effektive til at få din hud til at se hvid ud, men der er stadig bivirkninger, der kan opstå, når de er færdige. Indholdet af C-vitamin, der sprøjtes ind i kroppen, skal være i de rigtige og regelmæssige doser, så resultaterne kan maksimeres.

Følgende er de negative virkninger af at bruge hvide injektioner på kroppen:

  1. Forårsager ubehag i kroppen

En person, der laver en hvid indsprøjtning, kan opleve ubehag i kroppen. Generelt forårsager C-vitamin givet inden for normale grænser ikke noget. Men hvis du er følsom over for C-vitamin, kan din krop opleve mavekramper, brystsmerter, tanderosion, diarré, hudirritation og opkastning.

Du kan også spørge om fordelene og virkningerne af hvide injektioner på læger fra . Tricket, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone du! Så kan du også købe medicin uden at skulle forlade huset med ansøgningen. Sofistikeret er det ikke?

Læs også: Kend virkningerne af hvid injektion med C-vitamin

  1. Nyresvigt

Du er også i risiko for nyresvigt efter hvid injektion. Dette er forårsaget af en overdosis af C-vitamin, som kan forårsage blodpropper, nyresten, skader på røde blodlegemer og hjerteproblemer. Overdreven indtagelse af C-vitamin kan forårsage nyresvigt.

  1. Anbefales ikke til personer med diabetes

Alle, der vil gøre denne metode, skal først tage en blodprøve for at kontrollere nyrernes sundhed. Prøv at undgå hvide injektioner, hvis du er allergisk over for C-vitamin eller har diabetes. En person med diabetes og tager høje doser C-vitamin kan være farligt.

Læs også: Vil du injicere C-vitamin? Kend først fordelene og farerne

Vær derfor altid klog i at vælge måder at forskønne dig selv på. Den øjeblikkelige måde, du gør det på, kan have en dårlig indvirkning på kroppen, det kan endda forårsage død. Du bør også altid diskutere med din læge de fordele og risici, der kan opstå på kort og lang sigt.

Reference:
Kendis hemmeligheder. Tilgået i 2019. Hudblegende injektioner (glutathioninjektion)
Byrdie. Tilgået 2019. Et antioxidantskud, der lover en lysere hud? Jeg prøvede det