Det er 3 forskellige steder med hovedpine

Jakarta – Hovedpine er ikke en sygdom, men et symptom, der indikerer tilstedeværelsen af ​​en sygdom. Årsagerne varierer, lige fra dem, der er relateret til hovedet og strukturen i det, til andre ting, der er generelle.

Læs også: 5 ting om migræne du skal vide

Når der opstår hovedpine, skal du vide, hvor denne smerte er. For generelt kan hovedpinens placering indikere årsagen og hvordan man behandler den. Så hvad er forskellene i placeringen af ​​hovedpinen, som du har brug for at vide? Her er forklaringen.

1. Hovedpine foran

Frontal hovedpine er den mest almindelige type hovedpine. Denne tilstand er forårsaget af flere faktorer, herunder:

  • Bihulebetændelse, som er betændelse (betændelse) i sinusvæggene, som normalt er karakteriseret ved hovedpine (især i ansigtsområdet).
  • Spændingshovedpine ( spændingshovedpine ), forekommer normalt på forsiden eller siden af ​​hovedet.
  • Migræne eller hovedpine. Denne tilstand er generelt karakteriseret ved smerter foran eller på siden af ​​hovedet, samt andre symptomer såsom kvalme, opkastning og følsomhed over for lyd eller lys.
  • Overdreven medicinforbrug. Selvom lægemidler kan reducere smerte, kan de, hvis de tages i overskud, forårsage hovedpine (især foran eller i toppen).
  • Temporal arteritis ( kæmpecelle arteritis ), nemlig hovedpine, der udløses af hævelse af blodkarrene i tindingerne og bag øjnene.

Læs også: 5 årsager til ryghovedpine

2. Ryg Hovedpine

I modsætning til årsagerne til hovedpine foran, er her årsagerne til hovedpine i ryggen, som du skal vide:

  • Spændingshovedpine. Denne tilstand opstår normalt på grund af mangel på søvn, stress, træthed eller sult.
  • Kronisk daglig hovedpine, normalt på grund af nakkeskade eller træthed.
  • Hovedpine under fysisk aktivitet. Denne tilstand er også kendt som hovedpine anstrengende , nemlig hovedpine, der opstår på grund af forskellige aktiviteter. Hovedpinens placering er normalt lige bag øjnene eller hele hovedet.
  • Occipital neuralgi ( occipital neuralgi ). Denne tilstand udløses af forstyrrelser i den occipitale sar, der er omkring rygmarven, som er placeret fra bunden af ​​nakken til hovedet. Årsagen er irritation eller skade på den occipitale nerve.
  • Basilar migræne, som er en migræne, der opstår i baghovedet, netop i basilararterien. Denne tilstand begynder generelt med aurasymptomer, nemlig sløret syn, midlertidig blindhed, svimmelhed, ringen for ørerne og tale- og høreforstyrrelser.

3. Side Hovedpine

Hovedpine kan forekomme i alle dele af hovedet, inklusive højre og venstre side af hovedet. Selvom begge er placeret på siden, er hovedpine på højre og venstre side af hovedet forårsaget af forskellige faktorer.

  • Hovedpine til højre. Normalt forårsaget af kronisk migræne, hemicrania continua (en sjælden hovedpine), kronisk hovedpine, infektioner (såsom meningitis), blodkarsygdomme (som f.eks. slag ), øget eller nedsat tryk i kraniehulen, hjernetumorer og hjerneskader.
  • Venstre hovedpine. Normalt forårsaget af livsstil (såsom at drikke alkohol, forsinke spisning, mangel på søvn og stress), infektioner, allergier, neurologiske lidelser (såsom trigeminusneuralgi), forhøjet blodtryk (hypertension), slag , hjernerystelse og hjernetumorer.

Det er tre forskellige steder med hovedpine, som du har brug for at kende. Hvis du har hovedpine, skal du straks tale med din læge . Fordi gennem ansøgningen du kan tale med lægen når som helst og hvor som helst igennem Snak , og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!