Findes der en naturlig kur mod fåresyge til børn?

Jakarta - Mødre, du bør ikke undervurdere feber hos børn ledsaget af andre symptomer, såsom hovedpine, mavesmerter og hævelse af spytkirtlerne. Denne tilstand kan være et symptom på fåresyge, som ofte opleves af børn. Fåresyge er en smitsom sygdom forårsaget af eksponering for paramyxovirusvirus.

Læs også: Dette forårsager parotitis aka fåresyge

Overførsel af den virus, der forårsager fåresyge, er ret let. Startende fra sprøjt af spyt, snot, til brug af spiseredskaber med mennesker med fåresyge. Selvfølgelig får fåresyge børn til at føle sig utilpas. Overvej derfor naturlig fåresygemedicin til børn, så denne tilstand kan overvindes med det samme!

Disse er symptomerne på fåresyge hos børn, der skal holdes øje med

Fåresyge er en farlig sygdom og øger risikoen for komplikationer hos børn, hvis de ikke behandles. Lancering fra UK National Health ServiceFåresyge hos børn kan forårsage meningitis, hvis virussen Paramyxovirus angribe hjernen.

Virus Paramyxovirus ikke umiddelbart synlig, når den udsættes for barnets krop. Generelt vil de nye fåresygesymptomer ses efter to uger efter, at barnet er blevet udsat for den virus, der forårsager fåresyge. Børn, der er udsat for fåresygevirus, har ganske typiske symptomer, nemlig hævelse af spytkirtlerne på den ene side af ansigtet eller begge sider af ansigtet.

Hævelse af spytkirtlerne giver smerter og synkebesvær. Denne tilstand får også børn med fåresyge til at opleve et fald i appetit. Derudover oplever personer med fåresyge også feber, hovedpine, mundtørhed og træthed.

Der er ikke noget i vejen med straks at lave en undersøgelse på det nærmeste sygehus, når barnet oplever nogle af disse symptomer. Korrekt behandling er i stand til at overvinde barnets fåresyge og forhindre forskellige komplikationer, der opstår. Nå, nu kan du bestille en tid direkte med lægen på det sygehus du har valgt via ansøgningen . Kom nu, Hent nu gennem App Store og Google Play!

Læs også: 6 enkle måder at overvinde fåresyge

Fåresyge kan behandles med naturlig behandling

Der er flere naturlige måder, der kan gøres for at reducere symptomerne på fåresyge hos børn, herunder:

1. Hvidvand

Rapporteret fra Opdragelse af børn netværkMødre bør give masser af vand til børn for at undgå dehydrering. Der er ingen begrænsninger for personer med fåresyge, vand bruges til at øge barnets immunitet.

2. Hvidløg

Hvidløg er et naturligt middel, som mødre kan give til børn, der har fåresyge. Hvidløg indeholder allicin for at øge immuniteten i barnets krop. Bland knust hvidløg i børnemad, såsom supper.

3. Aloe Vera

Ud over mad kan mødre behandle fåresyge hos børn ved at komprimere spytkirtlerne, der oplever hævelse. Mødre kan komprimere den hævede del med varmt vand eller aloe vera. Brug kødet af aloe vera til at reducere smerten, som barnet oplever.

4. Isterninger

Ud over aloe vera kan mødre komprimere den hævede del med isterninger pakket ind i en blød klud. Undgå at lægge isterninger direkte på huden, da det kan forårsage irritation af huden.

Læs også: Dette er forskellen mellem fåresyge og fåresyge

Fåresyge kan faktisk forebygges ved at få MFR-vaccination. Derudover er det at holde barnets personlige hygiejne en af ​​de forebyggelser, som mødre kan gøre. Mødre bør sørge for god næring og næring til børn, så børns immunitet udvikles optimalt.

Reference:
Stanford børns sundhed. Fået adgang i 2021. Fåresyge hos børn
Børns sundhed. Tilgået i 2021. Fåresyge
UK National Health Service. Tilgået i 2021. Fåresyge
Opdragelse af børn netværk. Tilgået i 2021. Fåresyge