Pockmarked hud fra skoldkopper, overvind på denne måde

Jakarta - Ofte støder skoldkopper på huden og gør huden mørkere. Ikke overraskende opstår disse ar som et resultat af den kløe, der opstår, når skoldkopper angriber. For ejere af følsom hud er disse koppear selvfølgelig svære at fjerne. Som et resultat bliver dit udseende mindre end optimalt og gør dig mindre selvsikker.

Naturlige måder at slippe af med lommemærker fra skoldkopper

Du behøver dog ikke bekymre dig, for skoldkopper kan fjernes ved at bruge naturlige ingredienser derhjemme. Her er nogle af dem:

  • Bagepulver

Natriumbicarbonat eller ofte kendt som bagepulver har antiseptiske, svampedræbende og antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Ikke kun at slippe af med pockmarks fra skoldkopper, denne ene ingrediens er også meget brugt til at slippe af med acne. Dets brug er ikke svært, du skal bare lave en dej af bagepulver og påføre den på det område, hvor skoldkopperne har været.

Læs også: 5 vaner at undgå for et glat og lyst ansigt

  • Pawpaw

Ikke kun godt for kroppens fordøjelsessystem, denne orange frugt har også fordele som skoldkoppefjerner. Faktisk arbejder papaya på at holde huden hydreret og hjælper med at fjerne døde hudceller. Bland papaya, mælk og brun farin for at danne en dej og påfør på de irriterende koppear. Nemt er det ikke?

  • Havregrød

Denne ene ingrediens er ofte en morgenmadsmenu, fordi den har mange gode næringsstoffer, som er meget gavnlige for kroppen. Det viser sig dog, at der er andre fordele ved havregryn, blandt andet er det meget godt til sensitiv hud, hud udsat for eksem og allergi, samt hjælper med at bevare hudens fugtighed. Årsagen er, at det antiinflammatoriske og antioxidante indhold i havregryn er godt til at hjælpe med at helbrede sundhedssygdomme på huden.

Læs også: Fordelene ved retinol for hudens skønhed, her er beviset

  • Kokosolie

Overvinde skoldkopper kan du også gøre ved at bruge kokosolie. Denne ene ingrediens anbefales til at overvinde forskellige hudsundhedsproblemer, på grund af dets fedtsyreindhold, som virker effektivt til at overvinde hudskader, stimulerer dannelsen af ​​kollagen og fremskynder helingsprocessen.

  • Aloe vera

Ligeledes med aloe vera, som spiller en aktiv rolle i at fugte og holde huden hydreret, og dermed undgår tørre hudproblemer. Ikke nok med det, dets indhold af antioxidanter og aminosyrer er også i stand til at hele huden, så det er meget brugt til hår- og hudplejeprodukter.

  • Citronsaft

Udover at være nyttigt til at øge kroppens immunitet, er C-vitaminindholdet i citroner også godt for hudens sundhed på grund af dets antioxidantegenskaber, der holder huden sund og undgår skader. Du behøver ikke bruge yderligere ingredienser til at behandle skoldkopper med citronsaft, bare påfør denne saft på området for koppearrene, lad det sidde et stykke tid, og skyl derefter med rent vand.

Læs også: Lys huden naturligt derhjemme, her er tips

Nå, det var nogle af de måder, du kan gøre for at overvinde de pockerede skoldkopper, der forstyrrer dit udseende. Brugen af ​​ovenstående ingredienser kan forårsage forskellige reaktioner på din hud. Så du bør spørge din læge om behandlingen af ​​pockmarked hud fra skoldkopper i henhold til din hudtype. Det er ikke svært, bare brug appen , når du går på hospitalet eller spørger en specialist, kan du gøre det!

Reference:
Naturlægemiddel ideer. Tilgået 2020. 10 naturlige gør-det-selv-remedier mod skoldkopper.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Fjernelse af skoldkopper ar: behandlinger og hjemmemedicin.
Healthline. Tilgået 2020. 7 Hjemmemidler mod skoldkopper.