Det ser ikke godt ud, det er 5 effektive måder at håndtere eksem på hænderne på

, Jakarta – Hænder og fødder er normalt de vigtigste områder, der ofte oplever eksem, især i koldt, tørt vejr eller for varmt vejr. Mere end 30 millioner mennesker i USA har en form for eksem, en hudsygdom, der forårsager røde, kløende pletter på huden.

Eksem på hænderne har en enorm indflydelse på folks liv, når det er alvorligt eller endda i milde tilfælde. Selvom eksperter ikke er sikre på, hvad der forårsager eksem, tror de fleste, at det sandsynligvis er en kombination af en persons miljø og genetik.

I den mest almindelige type, atopisk dermatitis, hvor immunforsvaret udløses af noget og oplevelser overdrive , hvilket forårsager tør og følsom hud. Problemet forsvinder ikke og kan behandles, selvom det ikke kan helbredes.

Læs også: Eksem, en kronisk hudsygdom, der forstyrrer udseendet

Visse ting, såsom allergener i mad, eksponering for støv eller ekstremt vejr, kan gøre symptomerne værre. Ligesom eksem, der optræder andre steder på kroppen, kan symptomer på håndeksem omfatte røde, kløende, skællende, tørre, revnede hænder. Blod eller pus kan komme ud af revner og blærer på huden

Faktisk kan dette nemt ske ved almindelig håndvask eller ændringer i temperatur og mennesker i kolde omgivelser. En anden type håndeksem, kaldet kontaktdermatitis, er relateret til direkte eksponering for irriterende stoffer såsom kemikalier.

Hænder, der ofte kommer i kontakt med kemikalier, er særligt udsatte, ligesom frisører, rengøringsassistenter, blikkenslagere og bygningsarbejdere samt dem, der vasker hænder ofte i løbet af dagen, f.eks. sygeplejersker.

En anden type håndeksem er dyshidrotisk eksem. Dette kan forårsage kløende blærer på hænder, fingre, fødder og tæer. Det udløses ofte af stress, fugt og kontakt med visse metaller, såsom nikkel eller kobolt.

Nøglen til at forebygge og behandle håndeksem er at vide, hvad der udløser det og undgå disse udløsere, når det er muligt. Her er nogle effektive måder at håndtere eksem på hænderne:

  1. Begræns kontakt med vand

Især varmt vand og sæbevand. Vask opvask i opvaskemaskinen, hvis det er muligt, og rens hænderne med varmt vand og parfumefri sæbe.

Læs også: 6 måder at behandle atopisk eksem på

  1. Påfør fugtighedscreme

Dette gøres lige efter du har renset dine hænder og regelmæssigt i løbet af dagen. Det er meget vigtigt at fugte huden og bør være en del af den daglige rutine.

  1. Hold dig væk fra antibakteriel sæbe

Antibakteriel sæbe kan irritere huden. Vandfri rengøringsmidler er mere tilbøjelige til at indeholde alkohol og kemikalier, der kan udløse blus.

  1. Behandl enhver skade eller sår på huden

Du skal straks behandle huden, når den er beskadiget, før du udsættes for kemikalier, der gør, at den har en chance for at komme i kontakt med materialet, hvilket resulterer i yderligere irritation.

Læs også: Symptomer, der opstår på huden på grund af atopisk eksem

  1. Undgå indtagelse af fødevarer, der udløser eksem

Udover ekstern behandling og forebyggelse kan du også passe på ved at undgå indtagelse af fødevarer, der kan udløse eksemtilstande til at blive mere alvorlige. Generelt er disse fødevarer junkfood , stegt mad, nødder, mælk og så videre.

Hvis du vil vide mere effektive måder at håndtere eksem på hænderne, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .