5 frugter, der skal indtages under graviditet

, Jakarta - Gennemgår du et graviditetsprogram? Der er selvfølgelig mange ting, du skal forberede dig på, når du skal gennemgå et graviditetsprogram. Vedligeholdelse af mental og fysisk sundhed er nogle af de måder, du skal gøre, for at graviditetsprogrammet kan køre optimalt.

Læs også : Hemmeligheder til at øge frugtbarheden med frugter og grøntsager

Men det er ikke alt, du skal også spise sund mad. En af dem er frugt. Nå, se anmeldelserne i denne artikel om flere typer frugter, der skal indtages, når du gennemgår et graviditetsprogram.

Det er de frugter, der skal indtages under graviditetsprogrammet

Tag ikke fejl, kend nogle frugter, der er gode til indtagelse, når du kører et graviditetsprogram. Disse frugter anses for at være i stand til at øge fertiliteten, både hos mænd og kvinder.

1.Avocadoer

Avocadoer anses for at være en af ​​de frugter, du skal indtage, mens du gennemgår et graviditetsprogram. Dette skyldes, at avocadoer har et højt nok folatindhold i sig. Ved at imødekomme folinsyrens behov, når man planlægger en graviditet, vil dette gøre graviditeten sundere.

Der er forskellige muligheder for at indtage avocadoer. Du kan lave avocado som basisingrediens til drinks, salater eller spise i form af frugt.

2.Bær

Hindbær og blåbær er gode typer bær at spise, når du planlægger en graviditet. Begge disse frugter indeholder naturlige antioxidanter og anti-inflammatoriske phytonutrients, der kan øge mandlig og kvindelig fertilitet.

Derudover indeholder hindbær og blåbær også folat og C-vitamin, som kan opretholde fosterets sundhed under graviditeten. Så der er ikke noget galt med at indtage disse to frugter med måde, så du kan mærke fordelene.

Læs også : 6 fødevarer, der øger fertiliteten

3.Vandmelon

Vidste du, at vandmelon er en god frugt at spise, mens du gennemgår et graviditetsprogram? Dette skyldes, at vandmelon indeholder lycopen, der fungerer som en antioxidant. Dette indhold kan øge fertiliteten hos mænd.

Ikke kun under graviditetsprogrammet er vandmelon også god til indtagelse, når moderen er under graviditet. Indhold glutathion i vandmelon kan lindre symptomer morgen kvalme , mavesmerter, op til halsbrand. Vandindholdet i vandmelon kan også opfylde gravide kvinders vandbehov.

4.Granatæble

Granatæble eller kendt som granatæble er en frugt, der har et ret højt indhold af antioxidanter. Derudover indeholder granatæble også vitaminerne C, K og folinsyre, som kan hjælpe med at øge fertiliteten.

Det er også ret nemt at nyde denne frugt. Du kan blande granatæble med yoghurt eller spise det som frugt til morgenmad.

5.Orange

Udover at indeholde C-vitamin, er appelsiner også en af ​​de frugter, der indeholder folinsyre. Der er intet galt i at spise citrusfrugter hver dag for gode fordele. Faktisk er appelsiner også en af ​​de frugter, der indeholder ret meget vand, så du undgår dehydrering.

Gør dette, så graviditetsprogrammet kører godt

Ud over at spise disse frugter, skal du også regelmæssigt kontrollere helbredstilstanden for dig og din partner. Sunde forhold vil gøre det lettere at opnå graviditet. Hvis du oplever helbredsproblemer relateret til fertilitet, skader det aldrig at blive tjekket.

Du kan bruge og bestille tid på nærmeste sygehus til undersøgelse hos fødselslægen. Derudover er det også vigtigt at opfylde de ernæringsmæssige behov, der er nødvendige for at forberede sig til graviditeten.

Læs også : 5 ting, der kan øge fertiliteten hos kvinder

Glem ikke at undgå at bruge prævention, når du planlægger en graviditet. Træn desuden regelmæssigt for at undgå overvægt. Fedme oplevet af både mænd og kvinder vil reducere kvaliteten af ​​fertiliteten.

Reference:
glamour. Tilgået 2021. 19 fødevarer, der kan øge fertiliteten til den ultimative fertilitetsdiæt.
Bumpene. Fået adgang i 2021. Spis nu dette! De 10 bedste fødevarer til at øge fertiliteten.
Hvad kan man forvente. Tilgået i 2021. 10 tips til at blive hurtigere gravid.