Kan Vertigo kureres fuldstændigt?

, Jakarta - Har du nogensinde oplevet pludselig svimmelhed, når du rejser dig fra en sovende eller siddende stilling? Hvis ja, så oplever du svimmelhed. Dette kan forårsage uudholdelig svimmelhed og besvær med at gå ligeud. Når du ikke kan holde din krop i balance, kan fald være en af ​​risiciene, og kollisioner kan være uundgåelige.

Derfor er der flere måder, man kan gøre for at behandle svimmelhed, indtil det heler på en effektiv måde. Et andet spørgsmål er dog, om svimmelhedsanfaldene kan helbredes fuldstændigt?

Læs også: Hvordan man behandler og genkender årsagen til svimmelhed

Hvordan man fuldstændig helbreder Vertigo

Vertigo er en følelse af svimmelhed, der kan opstå, når kroppens sanser signalerer til hjernen, at kroppen er ude af balance, mens den faktisk ikke er det. Lidelsen er et symptom på en tilstand, der forårsager den, ikke en sygdom i sig selv. Det er vigtigt at kende nogle af de bagvedliggende ting, så de kan løses.

Nogle typer af svimmelhed kan kun forekomme én gang, men nogle typer kan gentage sig, indtil en underliggende tilstand er fundet. En af de mest almindelige typer af vertigo-angreb er Benign Positionel Paroxysmal Vertigo (BPPV). Denne lidelse er forårsaget af en lidelse, der opstår i det indre øre, som er nyttig til at regulere kroppens balance.

Alligevel er der mange andre årsager til svimmelhed, der kan opstå og endda være forårsaget af farlige sygdomme. Nogle af disse sygdomme omfatter Menières sygdom, hjernetumorer, Parkinsons sygdom og slagtilfælde. Derudover er nogle andre risici, der kan øge sandsynligheden for svimmelhed, dårlige vaner, såsom rygning og alkohol.

Så kan svimmelhed helbredes fuldstændigt? Som tidligere forklaret kan mange faktorer være årsagen til svimmelhed. Generelt, hvis den svimmelhed, der opstår ofte, kommer igen, betyder det, at der er en underliggende lidelse. Den eneste måde at håndtere lidelsen på er at løse alle årsagerne.

Måden at vide med sikkerhed den lidelse, der opstår, er at se en læge. På den måde er de håndteringstrin, der tages, mere sikre. Du kan også sikre dig, om den forstyrrelse, der opstår, er farlig eller ej. Så hvis det er rigtigt, at svimmelhed er forårsaget af en farlig lidelse, så tidlig behandling, så en fuld bedring kan ske.

For flere detaljer kan du kontakte lægen på . Uden besværet med at forlade huset, kan du tale med en læge når som helst og hvor som helst. Ikke nok med det, så kan du også købe medicin hos . Praktisk vel? Kom nu, skynd dig Hent appen i App Store eller Google Play!

Læs også: Denne Vertigo-terapi kan du lave derhjemme!

Tidlig forebyggelse af vertigo for total helbredelse

Hvis svimmelhedsforstyrrelsen, der angriber dig, ikke er forårsaget af en farlig sygdom, skal du vide, hvordan du forhindrer den i at gentage sig. Det kan også reducere intensiteten af ​​tilbagefald af lidelsen kan reduceres. Her er nogle effektive ting at gøre som forebyggelse mod svimmelhed:

  • Når du vågner, så prøv at sidde et stykke tid, før du rejser dig op.
  • Prøv at bevæge dit hoved langsomt, når du gør noget.
  • Prøv at undgå en bøjet stilling, når du skal hente noget.
  • Sørg for at tænde lyset, når du vågner om natten.
  • Hovedpositionen, mens du sover, forsøges at være højere end kroppen.

Læs også: Lindre Vertigo ved at udføre denne terapi

Det er en komplet diskussion om måder, der kan gøres for at få svimmelhed til at hele fuldstændigt. Det er også vigtigt at sikre den forstyrrelse, der opstår, så kilden til årsagen er kendt, og hvordan man forebygger den, før den opstår. På den måde kan du reducere muligheden for vertigo til angreb.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 10 hjemmehjælpemidler mod svimmelhed.
NHS oplysninger. Tilgået 2020. Vertigo.