Dette er 8 tips til et sundt hjerte, selvom du sjældent forlader huset

Jakarta - Udbruddet af corona-virus, som der ikke er fundet en vaccine mod, har gjort, at flere virksomheder stadig driver WFH den dag i dag. Sjældent at forlade huset får folk til at have en mindre aktiv livsstil, så de er tilbøjelige til at få hjertesygdomme. Så hvordan er tips til et sundt hjerte, selvom det kun er derhjemme? For at have et sundt hjerte skal du udføre følgende trin, ja!

Læs også: Anvend disse 7 vaner til hjertesundhed

1.Ryg ikke

Hvis du er en passiv ryger, skal du fra nu af undgå eksponering for cigaretrøg, OK! Men hvis du er aktiv ryger, bør du fra nu af holde op med at ryge. Rygning er en af ​​de udløsende faktorer for hjerteskader og er en væsentlig årsag til koronar hjertesygdom. Når du holder op med at ryge, vil din risiko for hjerteanfald falde.

2. Bevæg dig aktivt

Det næste sunde hjertetip er at være aktiv. Hvis du tror, ​​du ikke kan lave fysisk aktivitet derhjemme, er det en stor fejl. I øjeblikket, med et lag madras, kan du lave en masse sportsbevægelser. Du kan nemt se disse bevægelser på internettet. For at få fordelene kan du gøre det i 150 minutter hver uge.

3. Administrer vægt

At have overvægt vil øge en persons risiko for hjertesygdomme. For at få den ideelle vægt, kan du lave en sund kost kombineret med motion. At spise mad kan ikke være vilkårligt. Du rådes til at øge dit indtag af frugt og grøntsager.

4. Fiberforbrug

Fiber kan hjælpe med at holde hjertet sundt. For at få fordelene skal du indtage mindst 30 gram fibre om dagen. Du kan få fiberindhold fra forskellige kilder, såsom hvede, kartofler og grøntsager og frugter.

Læs også: 9 Effektive frugter til mennesker med hjertesygdomme

5. Undgå mættet fedt

Det næste sunde hjertetip er at undgå at indtage mættet fedt. Mættet fedt kan øge kolesterolniveauet i blodet, hvilket kan øge en persons risiko for hjertesygdomme. For at undgå indhold af mættet fedt kan du vælge kød og mejeriprodukter med lavt fedtindhold.

6. Reducer salt

At reducere saltindtaget er de næste sunde hjerteråd. Dette gøres for at holde blodtrykket i kroppen stabilt. Hvis du vil spise emballeret mad, skal du være opmærksom på emballageetiketten, før du køber. Fødevarer med højt saltindhold har niveauer over 1,5 gram salt (0,6 gram natrium) pr. 100 gram. Mens det anbefalede saltindtag er 6 gram salt om dagen, eller omkring en teskefuld.

7. Fiskeforbrug

Fisk, der anbefales til indtagelse, er kilder til omega-3 fedtstoffer. Du kan få omega-3 fedtstoffer fra makrel, sardiner, tun og laks.

8. Håndter stress

Når kroppen er under stress, producerer kroppen adrenalin, som får hjertet til at arbejde hårdere. Denne tilstand kan føre til et hjerteanfald, hvis den ikke håndteres korrekt. Når du er hjemme, kan du håndtere stress ved at gøre ting, du nyder, såsom at se film, træne, lytte til musik eller læse bøger.

Læs også: Sådan opretholder du hjertesundhed fra en ung alder

Selv derhjemme er der ingen grund til at være doven, OK! Husk, at være inaktiv kan være en udløser for hjertesundhedsproblemer senere i livet. Hvis du har helbredsproblemer, skal du tale direkte med lægen i ansøgningen , Ja!

Reference:
ODPHP. Tilgået 2020. Hold dit hjerte sundt.
Hjertefond. Tilgået 2020. Hold dit hjerte sundt.
WebMD. Tilgået 2020. 6 enkle trin til at holde dit hjerte sundt.