Er der frugter at undgå, når du er på diæt?

Jakarta - Når man er på diæt, vil de fleste metoder foreslå at øge forbruget af frugt, grøntsager, fuldkorn og en række andre sunde fødevarer. Frugter indeholder mange næringsstoffer, der er gode for kroppen. Så er der en frugt, der bør undgås, når du er på diæt? Faktisk kan du stadig spise enhver frugt i den rigtige mængde og ikke i overskud. Der er dog nogle frugter, der er høje i sukker og kalorier, så de bør ikke indtages i store mængder. Dette er anmeldelsen.

Undgå indtagelse af denne frugt på en diæt

Der er flere frugter, der skal begrænses, når du er på diæt, nemlig:

1.Avocadoer

Hovedprincippet i de fleste diætmetoder er at reducere indtaget af kalorier, der kommer ind i kroppen. Så du skal undgå frugter, der indeholder høje mængder kalorier, såsom avocadoer. I 100 gram avocado, indeholdt omkring 160 kalorier.

Avocadoer er en god kilde til sundt fedt. Så hvis du stadig ønsker at spise denne frugt, mens du er på diæt, så spis den i rimelige mængder. Hvis du vil spise det, mens du er på diæt, skal du overveje mængden og være opmærksom på andre fødevarer, du spiser. På den måde kan du maksimalt modtage næringsstofferne i avocadoer.

Læs også: Frugter til glødende hud

2. Vin

Selvom druer er gode for det generelle helbred, er de fyldt med sukker og fedt, hvilket gør dem til en frugt, der bør begrænses i forbrug, når de er på en streng vægttabsdiæt. I 100 gram druer, indeholdt 67 kalorier og 16 gram sukker. Hvis det indtages for meget, bliver sukkerindtaget under diæten for stort.

3. Tørret frugt

Tørrede frugter som svesker, rosiner og andre har flere kalorier, fordi de ikke indeholder vand. I omkring en kop rosiner indeholder 500 kalorier og en kop svesker indeholder mere end 450 kalorier.

Læs også: Hvornår er det bedste tidspunkt at spise frugt?

4. Bananer

Bananer er meget sunde, men hvis de indtages i overkant, kan det afspore din kost, du ved. Bananer er rige på kalorier og indeholder ret meget naturligt sukker. I en banan indeholdt omkring 150 kalorier, med omkring 37,5 gram kulhydrater.

Så hvis du vil spise bananer, mens du er på diæt, skal du sørge for kun at spise én frugt om dagen. På grund af deres lave glykæmiske indeks kan bananer faktisk være en sund snack, når de nydes med måde.

5. Datoer

Tørrede dadler er høje i naturlige sukkerarter med et glykæmisk indeks på 103. Hvis du spiser for mange af dem, mens du er på diæt, skal du være forberedt på at fejle.

6. Ananas

Måske er det ikke overraskende, at ananas er rig på sukker på grund af dens meget søde smag. Det glykæmiske indeks for ananas er 66, anses for moderat til højt. Hvis det indtages for meget på slankekur, kan vægttab naturligvis være svært.

Læs også: 8 frugter, der er egnede til at spise på Sahur

7. Litchi

Litchi er en tropisk frugt fra det sydlige Kina, der har en høj glykæmisk score. En sammenlignelig erstatning for litchifrugt er sorte kirsebær, som har et lavere glykæmisk indeks.

Det er nogle frugter, der skal begrænses, når du er på diæt. Det, du er opmærksom på, er mængden af ​​forbrug og sukkerindholdet i den forbrugte frugt. Hvis det indtages i tilstrækkelige mængder og ikke overdrevent, afbalanceret med sunde spiseordninger med lavt kalorieindhold, er der selvfølgelig ikke noget problem at spise disse frugter som en variation.

Du bør også spise frisk frugt, ikke tørret frugt. Dette skyldes, at mange tørrede frugter er tilsat sukker under fremstillingsprocessen for at gøre dem mere velsmagende til indtagelse. Nå, tilsætningen af ​​dette sukker kan faktisk afspore din kost. Så vælg frisk frugt, ja!

Hvis du har brug for ekspertrådgivning om madhåndtering, når du er på slankekure, og hvilke frugter du kan og bør undgå, kan du Hent Ansøgning at spørge en ernæringsekspert, når som helst og hvor som helst.

Reference:
NDTV Foods. Tilgået 2020. Vægttabstips: 5 frugter, du bør undgå, hvis du prøver at tabe dig.
Lev stærkt. Tilgået 2020. Frugter, der skal undgås ved slankekure.