Intet behov for medicin, dette er en enkel måde at behandle migræne på

Jakarta - Migræne forårsager svær hovedpine. Desværre opstår smerterne kun i den ene side af hovedet, og det er bestemt irriterende, det kan endda gøre, at du ikke kan udføre daglige aktiviteter, fordi du skal hvile, indtil smerterne aftager. Ikke sjældent følges migræne af andre symptomer som sløret syn og kvalme.

Medicin er den bedste måde at behandle og forhindre migræne i at komme tilbage på. Men faktisk har livsstilsvalg også et stort bidrag til din helbredstilstand og sværhedsgraden af ​​din migræne. Faktisk kan det ofte være det mest effektive middel mod migræne at vide, hvordan man håndterer migræne ved at forbedre din livsstil.

  • Find et roligt miljø

Hvis du allerede oplever tegn på migræne, så stop med det samme fra den aktivitet, du laver, og find et stille og roligt miljø. Hvis det er muligt, kan du lukke øjnene et øjeblik. Migræne er ofte forbundet med øget følsomhed over for lys og lyd.

Læs også: Overvind migræne ved at gøre disse 7 vaner

  • Varm eller kold komprimering

Hvis en migræne har ramt, kan du komprimere det smertefulde område samt halsen ved hjælp af en varm eller kold kompres. Kolde kompresser giver en bedøvende effekt, der kan hjælpe med at reducere smerte. I mellemtiden kan varme kompresser slappe af spændte nakkemuskler. At tage et varmt bad kan hjælpe med at få en lignende effekt.

  • drikker kaffe

Koffein hjælper med at lindre migrænesmerter i de tidlige stadier. Vær dog forsigtig, for at drikke for meget kaffe, i dette tilfælde for meget koffeinindtag, kan udløse hovedpine. Så fortsæt med at indtage kaffe med måde og overdriv det ikke.

Læs også: 3 fakta om hovedpine du bør vide

  • Hvil nok

Migræne gør det svært for dig at falde i søvn, og får dig ofte til at vågne midt om natten. Desværre opstår nogle tilfælde af migræne på grund af en dårlig nattesøvn. Så fra nu af skal du bruge et godt søvnmønster, især om natten. Hvis du har problemer med at lukke øjnene, så prøv at slappe af, enten ved at læse en bog eller lytte til musik. Undgå anstrengende motion, tung spisning, rygning, alkohol og kaffe før sengetid.

  • Forbedre din kost

Det næste migrænemiddel er spisevaner. Det er bedst ikke at springe måltider over og spise på samme tid hver dag. Undgå fødevarer, der kan udløse migræne. Det er endnu bedre, hvis du registrerer, hvilke fødevarer du spiser, og om nogen af ​​dem forårsager migræne.

  • Håndter stress godt

Stress og migræne er to ting, der ofte er uadskillelige. Stress kan være uundgåelig, men det kan håndteres ordentligt, så det ikke bliver årsagen til migræne. Prøv at tænke mere enkelt og undgå at bekymre dig for meget. Administrer din tid klogt, og lav hyppig meditation, yoga eller en hobby, som du nyder, for at reducere stress.

Læs også: Klyngehovedpine med migræne, samme eller ej?

Hvis din migræne stadig ikke forsvinder, selvom du har gjort denne simple metode, kan du spørge den bedste behandling direkte til en speciallæge. Selvfølgelig ved at bruge applikationen , fordi du gennem denne applikation kan spørge og besvare sundhedsproblemer med rigtige læger.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Migræne: Simple Steps to Head off the Pain.
Brownmed. Tilgået 2020. 6 tips til lindring af migræne uden medicin.
Harvard Medical School. Tilgået 2020. Nye måder at håndtere migræne på.