Overvind downhill med massage, er det OK?

, Jakarta – Faldende eller i medicinske termer kendt som brok er en sygdom, når organer i kroppen, såsom tarmene, stikker ud gennem huller i muskler eller svagt støttevæv i kroppen. Den simple forklaring er, at tarmene synker fra, hvor de skulle være. Nå sagde han, for at returnere tarmene til deres oprindelige sted, kan massagemetoder udføres. Men er massage virkelig sikkert at behandle menstruationssmerter? Se forklaringen her.

Nedstigning eller brok kan ske for alle, både babyer og voksne. Denne tilstand er normalt karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​klumper i visse kropsdele, såsom mave, navle, øvre lår og lyske. Der er klumper på den nedadgående læg, som kan skubbes tilbage i kroppen, men nogle er det ikke.

Normalt kan patienter mærke denne klump, når de står, bøjer, griner, hoster eller anstrenger sig under afføring. Hos babyer, der oplever hæmorider, vil der normalt ses en klump, når han græder.

Læs også: Navlebrok hos babyer kan hele af sig selv

Brok får den syge til at føle sig utilpas, når de udfører aktiviteter, fordi klumpen vises ledsaget af smerter, især når de udfører visse aktiviteter, såsom at gå, bøje, løbe eller løfte vægte. Derfor skal brok behandles med det samme.

Men før du ved, hvordan du skal håndtere at blive gravid. Det er en god idé først at finde ud af årsagen til overgangsalderen. Nedtrapning kan opstå på grund af svækkelse af muskler eller kropsdele, der fungerer til at understøtte positionen af ​​organer i kroppen. Denne tilstand kan være forårsaget af følgende faktorer:

  • Vane med at løfte tunge vægte.

  • Hyppig belastning på grund af forstoppelse eller vandladningsbesvær.

  • Har haft en skade eller er blevet opereret i det område, hvor brokket opstod.

  • Kronisk hoste.

  • Ophobning af væske i bughulen eller ascites.

  • Pludselig vægtøgning.

  • Der er en historie med arvelig sygdom i familien.

Læs også: C-sektion kan øge risikoen for brok

Hvis du mærker en klump, der er mistanke om som følge af et brok, bør du straks søge læge. For at diagnosticere et brok, vil lægen først udføre en fysisk undersøgelse for at finde en klump forårsaget af et brok. Om nødvendigt kan lægen også foreslå at lave røntgenbilleder eller CT-scanninger.

Derefter, for at finde ud af, hvilken type hæmoride der er oplevet, vil lægen udføre en undersøgelse gennem en endoskopisk procedure. Mens det er hos spædbørn eller børn, udføres generelt understøttende undersøgelse ved ultralyd.

Faldende kan ikke sorteres

Medicinsk anbefales det ikke at massere eller massere det maveområde, der oplever skedeblødning, både hos voksne og børn. At lave massage på det nedadgående område kan faktisk forårsage flere ugunstige tilstande, såsom tarmruptur eller tarmperforering, invagination, nemlig indtræden af ​​en del af tarmen i en anden del af tarmen, og så videre. Undgå derfor at massere brokknopper.

Den bedste behandling for et brok er operation, så den nedadgående del af tarmen kan vende tilbage til sin oprindelige plads og det svage væv kan styrkes igen. Så det er bedst at tale med din kirurg direkte for at bestemme den bedste fremgangsmåde for din brok.

Mens du venter på operationsplanen, kan du gøre følgende for at lindre symptomerne på hæmorider:

  • Pres ikke for hårdt

  • Undgå at løfte vægte, der er for tunge

  • Drik nok vand, mindst 2 liter om dagen

  • Øg forbruget af grøntsager og frugt

  • Undgå at ryge.

Læs også: Uden kirurgi, overvind brok med denne øvelse

Hvis du vil vide flere måder at behandle og forebygge brok på, skal du blot bruge appen . Du kan spørge direkte til lægen som er eksperter og har tillid til Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.