Bananskræl er rig på fordele, virkelig?

, Jakarta - Bananer indeholder vitamin A, C og mineraler, som kroppen har brug for. Ikke kun en masse godt indhold i den, denne frugt er også sikker til forbrug af babyer. Men vidste du, at bananskræller også kan indtages? Her er de fordele, der kan tages, når du spiser bananskræller!

Læs også: Bananforbrug kan virkelig forhindre hypokaliæmi?

  • Fjern acne

Indholdet af vitamin B, C, B6, magnesium, jern, fosfor og kalium i bananskræller er effektivt til at fjerne acne. Ikke nok med det, bananskræller indeholder også antioxidanter og svampedræbende midler, der kan fjerne overskydende olie, så det kan fremskynde helingsprocessen af ​​acne. I dette tilfælde kan du gnide en bananskræl på dit ansigt. Lad derefter stå i 30 minutter, og skyl derefter med rent vand.

  • Tandblegning

Indholdet af mangan, magnesium og kalium i bananskræller hjælper effektivt med at blege emaljelaget på tænderne. I dette tilfælde kan du gnide bananskrællen i en cirkulær bevægelse på dine tænder, og derefter rense den ved at børste tænderne. For maksimale resultater, gør det regelmæssigt, ja!

  • Blegende ansigt

For at hjælpe med at blege ansigtet naturligt kan du gnide bananskræller på hele ansigtets overflade. Brug masken natten over, og skyl derefter grundigt om morgenen.

  • Behandling af sår

Bananskræl indeholder antioxidanter, der er gode til at hjælpe sårhelingsprocessen. I dette tilfælde kan du gnide bananskrællen på det skadede område, lad det sidde i et par minutter. Skyl derefter med rent vand.

  • Forebygger blå mærker

Mineralindholdet og naturlige antioxidanter i bananskræller kan hjælpe med at regenerere huden og behandle blå mærker på ydersiden af ​​huden. I dette tilfælde kan du lægge en bananskræl på det forslåede område, lad det stå natten over. Skyl derefter med rent vand om morgenen.

Læs også: Banandiæt, hvad og hvordan man gør det

  • Behandling af psoriasis

Psoriasis er en betændelse i huden karakteriseret ved rødt udslæt, tør hud, tyk, skællende og let afskallet. I sjældne tilfælde er psoriasis ledsaget af kløe og smerte. For at behandle det kan du bruge naturlige ingredienser fra bananskræller.

I dette tilfælde kan du gnide bananskrællen på det berørte område. Når du prøver det for første gang, vil det se en rødlig farve på huden. Når dette sker, så fortvivl ikke, okay! Fordi den røde farve forsvinder af sig selv.

  • Overvinde migræne eller hovedpine

Begge sygdomme kommer ofte pludseligt. Især hvis du er meget stresset. Hvis dette sker, kan du overvinde det ved at mose en bananskræl og derefter klistre den på din pande.

  • Som et antidepressivt middel

Bananskræl kan lindre følelser ved at drikke det. I dette tilfælde kan du lave en drink af bananskræller ved at juice. Bananskal indeholder tryptofan, som kan forbedre humøret ved at øge serotoninniveauet i kroppen. Serotonin er et hormon, der er ansvarlig for at balancere ens følelser.

Læs også: Lær børn at tage tabletter med bananer, er det OK?

Det anbefales at bruge økologiske bananer for at undgå insekticider og pesticider. Bananskræl har også en anden smag end banankød, for at forarbejde det kan du koge det eller forarbejde det til juice. Undgå at forarbejde bananskræller ved at stege, fordi det kan øge niveauet af mættet fedt, som er en udløser for farlige sygdomme. For at finde ud af andre fordele ved at indtage bananskræller, kan du spørge direkte med en ekspert læge i ansøgningen , Ja!

Reference:
Lyst syn. Tilgået i 2020. 10 usædvanlige måder at bruge bananskræller på.
Healthline. Tilgået 2020. 23 anvendelser af bananskræller til hudpleje, hårsundhed, førstehjælp og mere.