Fordele ved Temulawak for Beauty

, Jakarta - Hvis temulawak normalt bruges som en drink, er det anderledes for skønhed. Der er fordele ved ingefær, som det er ærgerligt at ignorere, for denne ene plante har en million fordele, du ved.

Hvad er Temulawak?

Temulawak er en af ​​de typiske indonesiske planter, der ofte bruges til medicin og også som udholdenhedsforstærker. Temulawak drikkes ofte, fordi det har forskellige sundhedsmæssige fordele og kan bevare udholdenheden. Udover at være effektiv for kroppens sundhed, har ingefær også egenskaber for hud og ansigtsskønhed. Nå, her er fordelene ved ingefær til ansigtsskønhed til aftenen:

Overvinde acne

Med tætheden af ​​daglige aktiviteter vil ansigt og hud let blive udsat for sollys og luftforurenende støv. Bakterier og snavs, der klæber til ansigtet, vil få en masse bakterier til at dukke op i ansigtet, som kan forårsage akne i ansigtet. At overvinde acne for nogle mennesker er ikke let at gøre, men der er ingen grund til at bekymre sig. Ved at indtage ingefær regelmæssigt og bruge en ingefærmaske, kan du overvinde genstridige acneproblemer i dit ansigt, du ved!

Lys huden

Lys hud er drømmen for mange mennesker, at have en lys og glødende hudfarve vil understøtte dit udseende og også øge selvtilliden. Mange kvinder, der laver forskellige behandlinger for at blege huden lige fra naturlige behandlinger til lægebehandling. For dig, der ikke har meget tid, kan du lave behandlingen ved at bruge en temulawak maske. Årsagen er, at ingefær også kan øge den lyse farve i ansigtshuden, så ansigtshuden bliver lysere.

Forebyggelse af for tidlig aldring

Fordelene ved ingefær til ansigtshuden er at forhindre for tidlig aldring. Tegn på for tidlig aldring af ansigtshuden er rynker i ansigtet og også øjenposer, der bliver mere og mere synlige. For at bremse ældningen af ​​ansigtshud kan du også bruge en ansigtsmaske lavet af naturlige ingredienser af ingefær. Ved at bruge ingefær regelmæssigt vil det hjælpe med at forhindre for tidlig aldring af ansigtshuden.

Udglatning af ansigtshud

Den næste fordel ved ingefær til ansigtshud er at glatte ansigtshud. Ved at bruge en ingefærmaske regelmæssigt vil vi få glat og ikke ru hud. Glat ansigtshud kan få os til at se mere velplejede ud og vil også gøre makeup som vi bruger hver dag er mere perfekt.

At være en naturlig antioxidant

Temulawak har forskellige fordele for kropssundhed og hudskønhed. Indtagelse af ingefær hver dag vil få os til at have stærke naturlige antioxidanter. Ligeledes med ansigtshud vil regelmæssig brug af ansigtsmasker gøre ansigtshuden beskyttet mod forskellige farer ved frie radikaler, fordi ingefær fungerer som en naturlig antioxidant til ansigtshuden.

Hudopstramning

Når du bliver ældre, vil din hud blive mindre stram. Dette er, hvad de fleste kvinder bekymrer sig om for hver kvinde i begyndelsen af ​​30'erne. For at holde ansigtshud stram naturligt, kan du bruge ingefær. Dette skyldes, at ingefær menes at hjælpe med at stramme huden op igen og derved forsinke aldring.

Overvinde sorte pletter

At have sorte pletter i ansigtet gør normalt en person nødt til at bruge makeup tykkere. Nå, for at slippe af med sorte pletter kan du indtage ingefær, eller du kan også bruge en ingefærmaske regelmæssigt en gang om ugen.

Fjern ar i ansigtet

Ansigtet er en del af kroppen, der ofte ses og bemærkes af andre. Derfor er det noget, der skal overvejes at opretholde renheden og skønheden i ansigtshuden. Der er dog tidspunkter, hvor huden har problemer, såsom at opleve ar. Ar kan opstå som følge af ulykker og også ramt af skarpe genstande. For at slippe af med ar kan du bruge en ingefærmaske regelmæssigt. Så naturligt og gradvist vil arrene i ansigtet forsvinde.

Gør ansigtshuden tidløs

De fleste ønsker en ansigtshud, der forbliver ung, for at øge selvtilliden. At drikke ingefær regelmæssigt vil hjælpe med at få en ansigtshud, der fortsætter med at forblive ung. Du kan også forarbejde ingefær til en maske for at holde dit ansigt se ungdommeligt ud.

Fugtgivende ansigt

At have et fugtigt og ikke tørt ansigt er en drøm for mange kvinder. Tætheden af ​​daglige aktiviteter gør, at du ofte må "passere" med sollys og støv, der gør ansigtshuden tør. Du kan bruge en ingefærmaske til at fugte ansigtshuden. Måden at lave det på er at blande ingefærpulver med olivenolie og æggeblommer. Bland derefter de tre ingredienser og påfør jævnligt på ansigtshuden.

Så det er fordelene ved ingefær for skønhed. Hvis du har klager over skønhed og hudsundhed. Du kan spørge lægen direkte. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play kl smartphone dig, ja.

Læs også:

  • At bruge make-up for ofte kan skade ansigtets hud, det er forklaringen
  • 6 fordele ved skalotteløg for hårets sundhed
  • Se 7 hemmeligheder af egyptiske kvinders skønhed