5 frugter, der er gode til udholdenhed

, Jakarta - Husk på, at der indtil nu ikke er noget supplement, der er i stand til fuldstændig at helbrede eller forebygge sygdom. Derudover er det med COVID-19-pandemien meget vigtigt at forstå, at intet kosttilskud, kost eller anden livsstilsændring kan forhindre virussen. Langt den bedste måde at forhindre smitte på er at holde fysisk afstand og praktisere personlig hygiejne.

Men at spise visse fødevarer såsom frugt kan faktisk hjælpe med at opretholde immunsystemet. Hvis du leder efter måder at forhindre forkølelse, influenza og andre infektioner på, er det første skridt at besøge den nærmeste frugtbutik og regelmæssigt indtage nogle videnskabeligt beviste frugter, der kan booste immunsystemet. Så hvilke frugter hævdes at kunne øge udholdenheden? Her er anmeldelsen!

Læs også: 5 forkerte vaner, når du spiser frugt

orange

Mange mennesker skifter straks til fødevarer med højt indhold af C-vitamin såsom appelsiner efter influenza. Dette skyldes, at C-vitamin hjælper med at opbygge immunsystemet. C-vitamin menes at øge produktionen af ​​hvide blodlegemer, som er nøglen til at bekæmpe infektion.

Næsten alle citrusfrugter er høje i C-vitamin. Med en række at vælge imellem er det også nemt at tilføje appelsiner til dit daglige indtag. Der er flere populære typer citrusfrugter såsom grapefrugt, mandarin, lime, mandarin og citron.

Da din krop ikke producerer eller opbevarer det, har du brug for dagligt C-vitamin for fortsat sundhed. Den anbefalede daglige mængde for de fleste voksne er:

  • 75 milligram for kvinder.
  • 90 milligram for mænd.

Hvis du vælger et kosttilskud, skal du undgå at tage mere end 2.000 milligram (mg) om dagen. Husk også på, at selvom C-vitamin kan hjælpe dig med at komme dig hurtigere fra influenzaen, er der ingen beviser for, at C-vitamin er effektivt mod SARS-CoV-2 coronavirus.

Pawpaw

En anden type frugt, der er rig på C-vitamin, er papaya. Du kan finde den daglige anbefalede mængde C-vitamin i en mellemstor papaya. Papaya har også et fordøjelsesenzym kaldet papain, som har en anti-inflammatorisk effekt. Papaya frugt indeholder også tilstrækkeligt med kalium, magnesium og folat, som alle er gavnlige for den generelle sundhed.

Læs også:Frugter til glødende hud

Kiwi

Ligesom papaya er kiwi også naturligt fyldt med mange vigtige næringsstoffer, herunder folat, kalium, vitamin K og C-vitamin. C-vitaminet i kiwi vil øge antallet af hvide blodlegemer for at bekæmpe infektioner, mens andre kiwi næringsstoffer holder hele kroppen fungerende korrekt. ...

Vandmelon

Vandmelon er også en immunforstærkende frugt. En portion eller to 2 kopper vandmelon indeholder 270 milligram kalium, 30 procent af den daglige værdi af vitamin A og 25 procent af det daglige behov for vitamin C. Kalorier i vandmelon er heller ikke meget overhovedet. En portion vandmelon har kun 80 kalorier. Vandmelon giver også vitamin B6 og glutathion. Kroppen har brug for vitaminer, næringsstoffer og forbindelser som glutathion for korrekt immunfunktion.

Skiver af vandmelon er den mest almindelige måde at nyde denne frugt på. Der er dog nogle andre kreative måder at spise vandmelon på:

  • Vandmelon salat med citron, honning og mynte dressing.
  • Et glas vandmelon jordbær limonade.
  • Rucola vandmelon salat snack med toppings Feta ost.

Granatæble

Fordelagtige forbindelser i granatæbleekstrakt har i laboratorieundersøgelser vist sig at hæmme væksten af ​​skadelige typer af bakterier, bl.a. E. coli, Salmonella, Yersinia, Shigella, Listeria, Clostridium, Staphylococcus aureus og andre organismer. Der er også bevis for, at granatæbleforbindelser hæmmer væksten af ​​bakterier i munden, der bidrager til paradentose, plakopbygning og tandkødsbetændelse.

Granatæbleekstrakt har også antivirale egenskaber mod influenza, herpes og andre vira. Udover at bekæmpe dårlige vira og bakterier, er der beviser for, at granatæbleekstrakt fremmer væksten af ​​gavnlig tarmflora, der booster immunsystemet, bl.a. Bifidobacterium og Lactobacillus .

Læs også: Hvad er bedre at spise frugt direkte eller juice?

Det er frugten, der kan hjælpe med at opretholde immunsystemet. Hvis du vil vide mere om, hvordan du vedligeholder dit immunforsvar, så spørg bare lægen på . Uden besværet kan du diskutere med lægen når som helst og hvor som helst via Snak eller Stemme / Videoopkald . Praktisk er det ikke? Kom nu, Hent Ansøgning nu!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 15 fødevarer, der booster immunsystemet.
Om sundhed. Adgang til 2020, 16 fødevarer, der booster og forbedrer dit immunsystem.
WebMD. Tilgået 2020. 16 fødevarer, der booster dit immunsystem.