7 måder at overvinde kabinefeber på midt i COVID-19-pandemien

Let rastløs, ensom, svær at koncentrere sig, keder sig hurtigt til depression er symptomer på kabinefeber. Denne psykologiske tilstand opleves almindeligvis af nogen, når de føler sig isolerede eller ude af stand til at forlade hjemmet, såsom under COVID-19-pandemien. Hvis du oplever det, er det derfor vigtigt at vide, hvordan du overvinder det.

Jakarta – Ansøgning psykologisk distancering Under COVID-19-pandemien bliver mange mennesker mere hjemme. For at bryde og reducere spredningskæden af ​​corona-virussen. At være hjemme i en længere periode kan dog også have sine egne effekter. Hvis du, mens du er hjemme, begynder at føle angst, ensomhed, koncentrationsbesvær, keder dig hurtigt, endda depression til forskellige andre negative energier, kan denne tilstand være et tegn på symptomer. Kabine feber.

Lancering fra Medicinske nyheder i dag, sigt Kabine feber Selv refererer til en psykologisk tilstand, som en person kan opleve, når de ikke er i stand til at forlade huset. Følelser af isolation og følelse af ude af stand til at følge med i sociale interaktioner kan være udløsende faktorer. Så hvordan kan man overvinde? Kabine feber midt i COVID-19-pandemien? Tjek info her

Læs også: 4 tips til at bevare immuniteten for at forhindre corona-transmission

Sådan overvindes kabinefeber

Kabine feber bør behandles med hjælp fra en terapeut eller professionel. Men hvis symptomerne er relativt milde, kan de stadig overvindes med flere trin, såsom:

  1. Find en god balance mellem arbejde og privatliv

At arbejde hjemmefra (WFH) for første gang kan være svært og ubehageligt for nogle. Fordi at arbejde hjemme kan give en masse distraktion til at fokusere på det arbejde, der er dit ansvar. Som følge heraf er det svært at opnå en god balance mellem arbejde og privatliv. Derfor bør god tidsstyring søges for ikke at arbejde for hårdt, og produktiviteten ikke hæmmes. Du kan finde aktiviteter uden for arbejdet, der er sjove og afslappende for at frigøre stress, såsom at spille videospil.

  1. Vær opmærksom på sund kost

Når man føler sig fanget derhjemme, har en person en tendens til at spise, som han vil, uden hensyntagen til næringsindholdet, eller endda ikke ønsker at spise overhovedet. Det er dog vigtigt at huske, at energi og motivation kan øges gennem en sund kost. Prøv at begrænse snacks med højt fedt- eller sukkerindhold for at opretholde en ernæringsmæssig balance. Regelmæssig motion kan også udføres for at undgå ophobning af overskydende fedt. Sørg også for at drikke rigeligt med mineralvand.

  1. Brug lidt tid udenfor huset

Under COVID-19-pandemien gælder anvendelsen af ​​reglerne fysisk distancering resulterer i begrænsede aktiviteter uden for hjemmet. Prøv dog af og til at underholde dig selv uden for hjemmet, men ved stadig at implementere strenge sundhedsprotokoller. At tilbringe noget tid udendørs kan hjælpe med at reducere angst og stress, samt forbedre en persons humør.

For dem, der ikke har tid eller adgang til at gå i parken eller lignende, kan de lave andre ting som let motion rundt i huset. Du kan også bruge tid på at passe prydplanter, se på planterne omkring huset, lytte til lyde fra fugle eller andre vilde dyr, lege eller slappe af med kæledyr. Glem dog ikke altid at opretholde sundhedsprotokoller, brug en maske hver gang du forlader huset, og undgå menneskemængder.

  1. Sørg for, at søvnbehovene er opfyldt

Alles søvnbehov vil variere. Man bør dog gå i seng og vågne på et rimeligt tidspunkt med tilstrækkelig tid. Dette har til formål at undgå overskydende og mangel på søvn. Fordi søvnmangel og overdreven søvn kan øge risikoen for alvorlige sygdomskomplikationer og forstyrre mental sundhed. Sørg derfor for, at dit søvnbehov er opfyldt, så du kan vågne op og føle dig frisk og veltilpas. Undgå desuden lur i løbet af dagen for ikke at hæmme produktiviteten.

Læs også: 5 yogabevægelser for at overvinde angst under corona

  1. Bevar interaktionen med andre virtuelt

Selvom du ikke kan mødes personligt, kan du stadig få forbindelse til de mennesker, der er tættest på dig. Bliv ved med at interagere med andre gennem telefonopkald, videoopkald, eller chatte via sociale medier. Virtuelt at forbinde med venner eller familie kan hjælpe med at forhindre en følelse af ensomhed og isolation i at udvikle sig. At tale med andre mennesker kan også hjælpe dig med at finde løsninger på problemer eller angst, som du føler.

  1. Kontrol af nyhedsforbrug

I en situation fuld af usikkerhed vil du altid gerne følge med i nyhederne fra tid til anden for at kunne følge udviklingssituationen for COVID-19. Dette skal dog begrænses eller kontrolleres ordentligt. Årsagen, at se for mange nyheder kan udløse følelser af depression og angst. Især hvis du ser for mange triste nyheder eller grafer, der viser dødstallet.

  1. Vær ikke for hård ved dig selv

Den pandemiske tilstand er en ny ting for nogle mennesker, så det er nødvendigt at tilpasse sig en ny livsstil. Så vær ikke for hård ved dig selv. Prøv i stedet at være rolig og fokuseret, så du kan klare alle rutinerne godt. For at overvinde dette kan du udvikle og leve en ny rutine. Fordi en klar rutine kan hjælpe en person til at føle kontrol over sin situation. En følelse af kontrol over den aktuelle situation kan hjælpe med at forhindre følelser af depression og håbløshed.

Læs også: Stress midt i Corona Virus-pandemien? Her er 3 tips til at overvinde det

Hvis du har gjort denne metode, men du stadig føler dig isoleret og ensom, så er det en god idé straks at konsultere din angst hos en psykolog. Gennem appen Du kan tale direkte med en betroet psykolog for at finde en løsning på dit problem via chat eller videoopkald. Du kan også bestille tid på et hospital eller psykiatrisk klinik uden at stå i kø via appen. Så hvad venter du på? Lad os downloade applikationen nu!

Reference:

Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad skal du vide om hyttefeber
Healthline. Tilgået i 2021. 5 tips til at håndtere 'kabinefeber' under et husly på stedet
Merdeka Nyheder. Tilgået i 2021. 5 måder at forhindre hyttefeber i at være for længe hjemme