For tidlig udløsning kan stadig forårsage graviditet, virkelig?

, Jakarta - Graviditet kan opstå, hvis en partner har samleje, og der er penetration af Miss V og ejakulation af hr. P. Desværre er der mange faktorer, der gør det svært for kvinder at blive gravide, ikke kun fra kvindens side, men dette problem kan komme fra mandens side. Er for tidlig sædafgang, er seksuelle klager ganske mange rapporteret af de fleste voksne mænd.

Ejakulation, der sker for hurtigt, kan have en indvirkning på den mandlige fertilitet. Men er det rigtigt, at en mand virkelig ikke kan imprægnere sin partner, hvis han oplever for tidlig sædafgang?

Som sagt Drug Discovery Today Journal I 2016 oplevede omkring 20 til 30 procent af mænd i verden for tidlig sædafgang. Derudover oplyses det, at 1 ud af 3 mænd i verden har ejakuleret for hurtigt mindst én gang i deres liv. Du behøver dog ikke bekymre dig, fordi sædvæske, uanset om det kommer ud før eller senere, stadig kan få en kvinde til at opleve graviditet.

Husk på, at for tidlig sædafgang ikke er en direkte årsag til infertilitet. Men når en mand oplever denne tilstand, opstår der ofte problemer for par, der planlægger en graviditet. Normalt føler mænd sig flov, frustrerede eller angste, så de har en tendens til at undgå seksuel aktivitet, så dette indirekte påvirker fertiliteten.

Derudover er den tid, det tager at ejakulere, ikke alt for vigtig for at blive gravid, så længe der er nok vaginal penetration. Når hr. P kommer ind i Miss V under ubeskyttet samleje og under ejakulation forekommer i Miss V, er der altid mulighed for, at kvinden er gravid. I en mands sæd indeholder sæd op til 100 til 200 millioner aktive sædceller pr. 2-5 ml væske. Det er muligt for dem at svømme for at nå livmoderen, som i sidste ende kun kan befrugte en kvindes æg.

Læs også: Smerter eller psykologi, mænd oplever for tidlig sædafgang

Forebyg for tidlig ejakulation

Selvom en mand, der oplever for tidlig sædafgang, stadig kan imprægnere sin partner, bør du finde måder at forhindre dette i at ske. Den har til formål at bevare forholdet mellem mand og kone, så det altid er harmonisk. Denne tilstand kan opstå på grund af stress, såvel som problemer, der involverer følelser og psykologi.

Ikke kun det, for tidlig sædafgang betragtes også som et mandligt selvtillidsproblem. Besøg din læge for at diskutere dette. Lægen vil anbefale rådgivningssessioner, der involverer psykoterapi. Ligeledes med hvordan man kommunikerer med partnere om seksuel dysfunktion. Ud over rådgivning involverer andre behandlinger også adfærdsteknikker, topiske bedøvelsesmidler (som gives direkte på huden) og nogle medikamenter.

  • Behavioural Engineering. Denne teknik er ikke svær, mænd anbefales at onanere omkring en time eller to før samleje. Denne metode er beregnet til at kontrollere for tidlig ejakulation under samleje.

  • Bækkenbundsøvelser. Mænd kan også lave Kegel-øvelser for at styrke bækkenbundsmusklerne for at forhindre for tidlig ejakulation.

  • Squeeze Pause Teknik. Denne teknik kræver hjælp fra kvinder. Så når de har sex, bliver kvinder bedt om at klemme det punkt, hvor hovedet (kirtlen) smelter sammen med stammen for at forhindre ønsket om at ejakulere.

Læs også: Er brugen af ​​stærk medicin effektiv?

Har du problemer med for tidlig sædafgang eller andre seksuelle lidelser? Du kan spørge en sagkyndig læge direkte gennem ansøgningen Hej c . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!