De farlige ingredienser i denne hudpleje skal undgås

, Jakarta - Så meget mærke og type hudpleje som det føles som om alt er et must-have for at behandle ansigtshud for at holde den sund og smuk. Dog før du køber et produkt hudpleje , er det bedst ikke at stole udelukkende på, hvad annoncen siger, eller hvem der annoncerer for den.

Du skal først undersøge, hvilken sammensætning den indeholder. Der er tusindvis af potentielt skadelige kemikalier, der absorberes af huden og kroppen. Ligesom når man ser på sammensætningen af ​​emballerede fødevarer, skal man også tjekke, hvad ingredienserne er. Sørg for, at nogle af følgende skadelige ingredienser ikke er inkluderet i hudpleje som du vælger.

Læs også: Her er 6 acne-forebyggende hudpleje til teenagere

1. Parabener

Parabener er konserveringsmidler, der bruges til at forhindre vækst af bakterier, svampe og gær i kosmetiske produkter. Parabener har egenskaber til at efterligne østrogen, som er forbundet med en øget risiko for brystkræft.

Dette kemikalie absorberes gennem huden og er blevet identificeret i biopsiprøver fra brysttumorer. Dette stof kan findes i makeup, kropssæber, deodoranter, shampoo og ansigtsrens. Du kan også finde dem i fødevarer og farmaceutiske produkter.

2. Syntetiske farvestoffer

Hvis du ser på produktetiketter, skal du være opmærksom på, om der er udtryk FD&C eller D&C. Dette symbol som udtrykket kunstig farvning. F, der repræsenterer fødevarer og D&C, der repræsenterer medicin og kosmetik. Disse bogstaver er normalt skrevet i farver og tal (f.eks. D&C Red 27 eller FD&C blue 1). Disse syntetiske farver kommer fra tjæreolie eller kulkilder.

Syntetiske farver menes at være menneskers kræftfremkaldende stoffer, irriterer huden og er forbundet med årsagen til ADHD hos børn. Nogle lande i Europa har forbudt dette indhold i produkter hudpleje .

Læs også: Virkninger af at bruge for meget hudpleje på huden

3. Parfume

Parfume på hudpleje og kosmetik er anderledes end parfume for kropsduft. Til hudpleje , bør du vælge et produkt, der duftfri , fordi dette stof har en negativ effekt. Bivirkninger kan forårsage hovedpine, irritere huden, forårsage allergi, astma og luftvejsproblemer, skade det reproduktive system og øge risikoen for kræft.

4. Phthalater

Dette stof er også et farligt kemikalie. Du skal være forsigtig, fordi dette stof bruges i næsten mange produkter (lotion, neglelak eller ). hårspray ) for at øge fleksibiliteten og blødheden. Phthalater er kendte hormonforstyrrende stoffer og er forbundet med en øget risiko for brystkræft, tidlig brystudvikling hos piger og reproduktive fødselsdefekter hos både mænd og kvinder.

Desværre er tilstedeværelsen af ​​dette indhold ikke altid opført på hvert produkt. Tilstedeværelsen af ​​dette stof er skjult i etiketten 'parfume' eller 'hemmelig formel' '. Så du bør undgå at have hudplejeprodukter med dikkedarer' hemmelig formel ' Ja!

5. Triclosan

Bortset fra nogle produkter hudpleje , er indholdet af triclosan almindeligvis fundet i tandpasta, deodorant og antibakteriel sæbe. Disse kemikalier er forbundet med hormonelle lidelser, bakteriel resistens, nedsat muskelfunktion og nedsat immunfunktion. Triclosan kan også øge forekomsten af ​​allergier.

Selvom de er antibakterielle, gør disse kemikalier faktisk bakterier stærkere og holder længere. Der er nogle produkter, der tilføjer triclosan i høje koncentrationer. Faktisk vil dette gøre bakterierne mere modstandsdygtige og sværere at dø.

Læs også: 8 Korrekt rækkefølge af brug af hudpleje

Det er nogle skadelige kemikalier, som skal undgås i produktet hudpleje . Vær mere omhyggelig og selektiv i valg af produkter hudpleje for at undgå uønskede helbredsproblemer. Hvis der er en betegnelse for et stof, som du ikke genkender i hudplejesammensætningen, kan du spørge lægen gennem ansøgningen for at få en forklaring. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning så samspillet med lægerne om sundhed bliver lettere.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Hvad indeholder dine personlige plejeprodukter?
Huffpost. Tilgået 2020. 10 giftige skønhedsingredienser, der skal undgås.