Bananer som MPASI, disse er et utal af fordele for babyer

, Jakarta - I lang tid har bananer været betragtet som den vigtigste mad i de tidlige dage af MPASI (komplementær mad til modermælk) til babyer. Da bananer er et godt valg til en babys første faste føde. Faktum er, at bananer er en god mad til babyer, børn og voksne i alle aldre.

Bananer er elsket af de fleste babyer på grund af deres naturligt søde smag, ret bløde og indeholder mange vigtige næringsstoffer. Det er derfor, bananer så let accepteres af babyer ud over den modermælk eller modermælkserstatning, de normalt drikker. For at finde ud af fordelene ved bananer til komplementære fødevarer, her er anmeldelserne:

1. Indeholder vigtige næringsstoffer

Mor ved helt sikkert, at bananer indeholder kalium, hvilket er vigtigt. Bananer indeholder også en række vitaminer og mineraler samt fibre. En række vitaminer såsom vitamin A, C, D og K, B-vitaminer, folat, cholin, calcium, jern, magnesium, fosfor, kobber, mangan og selen er gode til babyer.

Læs også: MPASI-opskrifter til babyer i alderen 6-8 måneder

2. Har Fiber nok

Tre gram per banan bidrager til dit daglige fiberindtag. Mødre kan have hørt modstridende oplysninger om, hvorvidt det kan forårsage forstoppelse at give babyer bananer.

Faktisk afhænger dette lidt af bananens modningsgrad. Undermodne bananer har en tendens til at bidrage til forstoppelse, mens modne bananer ikke gør.

Bortset fra bananer er der andre fødevarer, der kan hjælpe med at lindre forstoppelse, herunder svesker, svesker, ferskner og pærer samt fuldkorn. Dette kan også være en mulighed for at lindre forstoppelse hos babyer.

3. Meget praktisk mad

En af de gode ting ved bananer til babyer er, hvor nemme de er at pakke på farten. Bananer har skræl, der er nemme at fjerne og du behøver ikke en kniv, de skal hverken stå på køl eller varme, de skal heller ikke vaskes.

4. Lavere allergirisiko

Babyer er tilbøjelige til fødevareallergi efter moderen introducerer fast føde. Mødre skal være på vagt for at finde ud af allergiske reaktioner. Ofte er allergier forårsaget af aminosyrer, der er ufordøjelige for babyer. Bananer indeholder simple aminosyrer, som er let fordøjelige og dermed mindre tilbøjelige til at få allergi.

Læs også: Farerne ved tidlig MPASI, 2 måneders baby dør af kvælning af bananer

5. Forbedrer syn og knogler

Bananer er rige på kalium, og dette indhold kan hjælpe med at forbedre synet og styrke knoglerne. Kalium hjælper også med at reducere muskelkramper og hjælper med at slippe af med væskeophobning i kroppen. Kalium hjælper også med at holde blodtrykket og hjertet sundt.

Kalium er også i stand til at neutralisere alt natrium, dit barn har, og hjælper med at styrke knoglerne. Bananer indeholder også masser af vitamin A, som beskytter nethinden mod at pådrage sig sygdomme og gør synet stærkere.

6. Øjeblikkelig energikilde

Bananer er fyldt med energi, så de kan hjælpe med at holde din baby aktiv hele dagen. Bananer betragtes også som en 'sportsmad'. Årsagen er, at bananer giver øjeblikkelig energi til babyer, fordi de indeholder masser af vitamin B6 og kulhydrater og kan få din lille til at holde i omkring 90 minutter. Det er grunden til, at de fleste atleter spiser bananer, fordi bananer kan give et øjeblikkeligt energiboost.

Læs også: Fordele ved papayafrugt til babyer, som du har brug for at kende

7. Godt for hjernen

Bananer er en fantastisk måde at øge hjernekraften og øge cirkulationen i din lilles krop. Tilstedeværelsen af ​​kalium i bananer hjælper med at øge barnets koncentrationsevne. Noradrenalin og serotonin i bananer kan hjælpe med at løfte barnets humør og forbedre depression. De antioxidanter, der findes i bananer, hjælper også med at beskytte børn mod forskellige kroniske sygdomme.

Det er fordelene ved bananer som komplementær mad til babyer, som mødre har brug for at kende. Der er stadig mange nærende babymad, der kan være en komplementær madmenu. Du kan spørge lægen gennem ansøgningen . At spørge lægen bliver kun mere praktisk i ansøgningen fordi den kan tilgås når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen!

Reference:
Meget godt Familie. Tilgået 2020. Hvorfor bananer er gode til babyer (og også store børn).
Babydestinationer. Tilgået 2020. 5 fantastiske fordele ved bananer til babyer.