Håndtering af Singapore-influenzaen, der kan gøres derhjemme

Jakarta – Singapore-influenza ellers kendt som hånd-, mund- og klovesyge er en sygdom, der angriber hænder, mund og fødder. Denne sygdom er sjælden hos voksne, men rammer for det meste børn under 10 år. Hovedårsagen til Singapore-influenzaen er en virusinfektion, hvoraf den ene er coxsackievirus A16, der lever i næsesekret, svælg, spyt, afføring og væsker i hududslæt.

Denne virus overføres let, enten gennem direkte kontakt med kropsvæsker eller gennem genstande, der er forurenet med kropsvæsker fra den syge. Singapore-influenzaen har potentiale til at være livstruende, så tidlig behandling er nødvendig for at lindre de oplevede symptomer. Spredningen af ​​denne sygdom er i Asien og Stillehavsområdet.

Læs også: 6 fakta du skal vide om Singapore-influenzaen

Genkend symptomerne på Singapore-influenzaen

Symptomer på Singapore-influenza omfatter generelt vandpletter og sår i mund, hænder og fødder. Disse sår vises nogle gange på albuerne, balderne, knæene, til lysken. Andre symptomer omfatter høj feber, ondt i halsen og tab af appetit. Hos spædbørn eller småbørn kan denne sygdom forårsage irritabilitet, irritabilitet, mavesmerter, hoste og opkastning. Desværre misforstår de fleste mennesker denne sygdom, fordi dens symptomer ligner skoldkopper. Faktisk, i modsætning til skoldkoppeknuder, klør de røde knuder af denne sygdom normalt ikke.

Læs også: Er Singapore influenza farlig?

Sådan overvindes Singapore-influenzaen

Singapore-influenza er faktisk ikke en farlig sygdom, fordi den kan helbredes inden for to uger. Det betyder dog ikke, at denne sygdom kan ignoreres og ikke behandles med det samme. For hvis det ikke kontrolleres, kan det potentielt forårsage komplikationer, såsom dehydrering, hjernebetændelse, meningitis, polio og endda død. For mødre bliver dette et alvorligt problem, hvis dit barn er inficeret med Singapore-influenzavirus. Så hvordan skal man håndtere denne sygdom derhjemme?

  • Giv paracetamol og ibuprofen for at reducere feber og lindre smerter.

  • Sørg for, at din lille har hvilet sig helt derhjemme, indtil tilstanden forbedres og kommer sig.

  • Giv nok drikkevand for at mindske smerter i halsen.

  • Giv ikke sur og krydret mad eller drikke, det er at foretrække at give blødt tekstureret mad, supper og lignende fødevarer, der er nemme at sluge.

  • Oprethold renligheden ved regelmæssigt at vaske hænder grundigt, især efter afføring, skift af babys ble, tilberedning af måltider og før spisning.

  • Påfør kløedæmpende creme på udslæt og vandpletter, der opstår.

  • Lær din lille, hvordan man opretholder personlig hygiejne, herunder at lære ham ikke at dele spise- eller drikkeredskaber, når han har Singapore-influenza.

Mennesker med Singapore-influenza har let ved at overføre virussen til andre, især i de første 7 dage efter infektion. Efter symptomerne aftager, forbliver virussen stadig i den syges krop i nogen tid og kan spredes gennem spyt eller afføring. Derfor skal mødre passe derhjemme, indtil den Lilles tilstand forbedres.

Læs også: 6 måder at forhindre spredning af Singapore-influenza på

Hvis dit barns symptomer forværres, er det tilrådeligt at tage til det nærmeste hospital for yderligere undersøgelse og behandling. Spørg din læge, hvis du har andre spørgsmål om Singapore-influenzavirussen så du får det rigtige svar. Brug funktioner Kontakt læge som findes i at kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!